Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Androidos telom van és a...

Androidos telom van és a Market-be ha be akkor jelentkezni kell egy Gmail os @ és a jelszó az én Gmail Fiokomat le tiltoták mit csinjek?

Figyelt kérdés
Csintem új Emailt de a régit nem lehet ki törölni
2010. dec. 26. 22:36
 1/6 anonim ***** válasza:

de ki lehet

beállítások->alkalmazások kezelése-> google apps és ott adatok törlése. De azért nézz utána.

2010. dec. 26. 22:40
 2/6 anonim ***** válasza:
bár az előző hozzászóló már megoldotta a problémát, de megkérhetnélek, hogy legközelebb ha felteszel egy kérdést akkor magyarul irjál, mert ez nem az msn és mi nem a barátnőid vagyunk! és hidd el hogy sokkal többen fognak és normálisabban válaszolni.
2010. dec. 27. 02:44
 3/6 A kérdező kommentje:
Bocs eszt telefonról írtam és mivel nem vagyok egy jó író telefonon próbáltam röviden írni :D
2010. dec. 27. 10:05
 4/6 A kérdező kommentje:
Oké be léptem az alaklmazásokba ott van ilyen ,hogy Ismeretlen forrás,Alkalmazások kezelése( ide be lépten itt fenn van az összes alkalmazás és itt van olyan ,hogy Adatok törlése rá mentem és ugyan ott vagyok !
2010. dec. 27. 10:15
 5/6 anonim ***** válasza:
de a google apps-ot megkerested? És ott az adatok törlése.
2010. dec. 27. 11:29
 6/6 A kérdező kommentje:
KIRÁLY VAGY ;-)
2010. dec. 27. 13:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!