Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Most rendeltem ebay-ről...

Most rendeltem ebay-ről IPHONE-t, de az az érzésem átvágtak és klón?

Figyelt kérdés

a leírás szerint a kamera 3 megapixeles, memoria nem bővíthető, és az op. rendszere iphone OS

dualsim-es. az Apple lógó szerepelt az iphone hátlapján ,és 2db akkumlátort adnak még hozzá a többi tartozékkal.

Valaki segítsen légyszi !

2010. dec. 26. 22:18
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
mivel dual simes így tuti klón..
2010. dec. 26. 22:43
 12/16 anonim ***** válasza:
ne utald el a pénzt és kész...
2010. dec. 26. 22:48
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Hát ez szívás.
2010. dec. 27. 10:07
 14/16 perettyó ***** válasza:
100%
az a baj ha egyszer megvette akkor tuti benne van az Á.Sz.F ben hogy köteles kifizetni a terméket max a pénzt vissza szerezheti a fogyasztó védők segítségével ha bele volt irva Hogy "Eredeti Iphone" de ha csak egy betü is más akkor szívás van meg szerintem az ebay-röl k..va nehéz vissza szerezni a kest ugyhogy törödjél bele és szidd magad hogy ekkora marha voltál hogy nem néztél utánna
2010. dec. 27. 10:25
 15/16 anonim ***** válasza:
Ne utald a pénzt, ilyen egyszerű.
2010. dec. 27. 10:43
 16/16 perettyó ***** válasza:
100%
ha a szerzödésben benne van akkor tuti kell neki de jó lenne látni a linket hogy megtévesztö volt vagy csak a kolléga látot homályossan
2010. dec. 27. 10:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!