Ez tényleg így van? (kérdés rövid)
azt mondták a telenornál,hogy merítsem le teljesen a telefont,és tegyem föl tölteni,de nem húzzam ki,csak egynap után,mert ha előbb kihúzom,akkor csak nagyon pici ideig foglya bírni,és soha többé nem tölthetem fel tljesen a telóm (samsung galaxy s)
ez most tényleg így van?!csak mert bedugtam a gépbe,hogy rátegyek 3 zenét,de közben tölötte a telóm,és nem volt lemerülve,és egy óra urán kihúztam:S:S
A töltésvezérlő "faltól-falig" dolgozik.
Magától kikapcsolja a töltést ha feltöltve az akku.
Magától kikapcsolja a telefont hogy ne merítse az akkut mélykisütésbe ami káros.
Azt szereti viszont ha fel van töltve, de az se baj ha csak rátöltesz, de nem meríted le teljesen.
Szóval ne aggódj, azóta amióta a telefonos boltba felvették a dolgozókat, a műszaki megoldások nem visszafelé, hanem előre fejlődtek, csak ezt nem vették észre mindenütt.
Bírom ezeket az ostoba telefonosokat, akik 10 éve bemagolták ezt a szöveget és azóta is ezt dúdolják...
Nekem is mondta a csaj: először 16 órán át töltsem!!
Erre a Galaxy 3-as a töltés végeztével automatán lekapcsolja a töltést, és zenél+kiírja, hogy húzzam ki a töltőt. Fogyasztásmérővel kimértem, és akkor tényleg nem vesz fel utána áramot, tehát tényleg kikapcsolta a tölést...
Mégis hogy a tökbe töltse a juser 16 órán át? Sehogy... A csontra kimnetült akkut 5 óra alatt feltölti, ennyi...
en minden uj telonal igy csinalom!
2* 12ora, vagy tovabb toltes!
nefelj, le is nyomja a tobbi telot uzemidobe...
de ugycsinalod ahogyakarod.
minden akksit megkell formazni!!! mondhat akarki akarmit!
jameg az hogy lehet, hogy meg 12 ora utan is meleg(langyos) az akksi???
de mondom, ugycsinalod ahogy akarod...
" en minden uj telonal igy csinalom!
2* 12ora, vagy tovabb toltes!
nefelj, le is nyomja a tobbi telot uzemidobe...
de ugycsinalod ahogyakarod.
minden akksit megkell formazni!!! mondhat akarki akarmit!"
Álomvilágban élsz és buta is vagy. Az új telefonokban már Li-polimer akkumulátor van és azt nem tudod kisütni és nem is tudod 12 órát tölteni. Pár óra alatt feltöltődik utána kikapcsolja a töltést.
"jameg az hogy lehet, hogy meg 12 ora utan is meleg(langyos) az akksi???"
Olyankor már csak csepptöltés van és csak annyit tölt amennyit a telefon működése közben elhasznál.
ja persze, kikapcsolt allapotban annyit merul,hogy melegszik, mi? aha.
de mondom, mindenki magatudja...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!