Melyik SAMSUNG telefont válasszam?
Figyelt kérdés
Egy okostelefont szeretnék vásárolni, amelynek kijelzője gyönyörű és leginkább multimédiára és szorakozásra használnám. Nektek mi a véleményetek??
-Galaxy S- Android, 4.0inches SuperAMOLED...
-OMNIA 7- Windows Mobile 7, 4.0inches SuperAMOLED...
-WaveII- bada, 3.7inches Super Clear LCD...
2010. dec. 26. 20:52
1/3 anonim válasza:
Galaxy S egyértelműen...
Az Android nagy húzóerő a Winmo ellenében. A Wave szerintem alja a kategóriának... Az S-ben nem fogsz csalódni, plusz 2.2-es android is van már rá hivatalosan.
2/3 anonim válasza:
hát nem vok egy windows párti, de ez az új tényleg ott van. mármint annak aki nem szeret bütykölészni az os-el! gyanítom hogy nem szeretsz mert akkor csak androidos telefonokat irnál. nagyon sok embernek van androidja (nekem is) és ezért sokan azt fogják ajánlani, de sztem ez is személyiség függő hogy kinek milyen rendszer jó...
3/3 anonim válasza:
en mar azt varom, hogy lehessen valasztani a rendszerek kozott, hogy melyiket akarom a telora!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!