Samsung GT S5230 mobil milyen videó formátumot játszik le jó minőségben?
Figyelt kérdés
2010. dec. 26. 20:37
1/6 perettyó válasza:
szerintem nadjából semmit sem talán mp4 et de se avit se divx et nem az tuti
2/6 anonim válasza:
Idézet a használati utasításból:
Támogatott video formátumok 3GPP (H-263), MPEG-4, WMV
3/6 A kérdező kommentje:
Mp4-et is hol lejátsza, hol nem. 3GP-t is időnként. Nem tudom, mitől függ. Megőrjít..
2010. dec. 26. 21:01
4/6 anonim válasza:
A tömörítési eljárástól. Amit jól játszik le, azt a számítógépen nézd meg.
Pl. a KmPlayerben ha megnyitod a filmed, ALT+J gombra kiír róla minden elérhetőt. Olyan formátumba konvertáld a többit is.
5/6 A kérdező kommentje:
Végül arra jöttem rá, hogy azzal a programmal, ami járt a mobilhoz, nem tudom felrakni a videót.
De ha a telefont így átállítom: Beállítások/Számítógépes kapcsolatok/Médiatár - kipipál, akkor át tudom húzni a videókat a gépről a telefonra.
Ja, és Mp4-320x240re konvertáltam.
Remélem, segít másnak is az info.
Üdv
2010. dec. 28. 20:55
6/6 anonim válasza:
szerencsétlen kutya!! a legjobb minőség az MP4(320×240) letöltöd a format factoryt és abba benne van!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!