Ha a telefonomon netezek azt a számlára odaírják?
Figyelt kérdés
2010. dec. 26. 16:55
1/8 A kérdező kommentje:
arra gondoltam hogy a telefonon rácsatlakozok a wi-fi-re és ott netezek. Az internet számlára odaírják hogy telefonon neteztem?
2010. dec. 26. 17:01
2/8 anonim válasza:
Nem szabadna ráírni.Most kaptam meg a Samsung Montemat.Abban van WiFi,és nem szedi le a pénzt a telómról,csak véletlenül 1x,mert elfelejtettem felcsatlakozni a WiFi-re (kikapcsoltam a telót közben és kikapcsolt wifi).Csak erre kell ügyelned,és nem szabadna,hogy gond legyen ;)
3/8 anonim válasza:
Istenem.....miért nem kegyelmezel????? MA VAGY 30SZOR KÉRDEZTÉK UGYANEZT TE LUSTA TAPLÓ. MIÉRT NEM OLVASOL UTÁNA. LEIRTUK SZÉPEN VAGY 100SZOR H A WI-FI -T NEM A TELEFONOD KÖLTSÉGVETÉSÉVEL FIZETED, HANEM HA NEKED VAN OTTHON WI-FI-D AKKOR AZT VAGY HANEM KODDAL LOPOD, AMIT NEM IS TUDNAK. A WI-FI NEM FOG MEGJELENNI A SZÁMLÁDON, MAX HA MEGVETTÉTEK OTTHONRA VALAMEIK SZOLGÁLTATOTÓL, DE AKK SEM TUDJÁK H MOBILLAL JÁRTÁLE RAJTA VAGY NEM. UGYHOGY WI-FIZZ NYUGODTAN ÉS OLVASS, MIELÖTT KÉRDEZEL....
4/8 A kérdező kommentje:
tudom hogy nem szdi le a telómról a pénzt csak annyit akartam tudmi hogy a számlára oda írják-e hogy a telón neteztem!!!
2010. dec. 26. 17:21
5/8 anonim válasza:
Ennyire ballfasz nem lehetsz kérdező....
GOOGLE: WIFI
Olvass már utána mi a lószar az a wifi.
Utána meg ne tegyél fel ennyire hülye kérdéseket....
Ne csodálkozz hogy az előző már teljesen kiakadt...
6/8 A kérdező kommentje:
WIFI: vezeték nélküli internet
ezt már tudom
2010. dec. 26. 19:24
7/8 anonim válasza:
A számla nem nyomozó, aki napról-napra követné a telefonhasználatodat. Csak arról írnak számlát, ami a kártyádon keresztül a szolgáltatódtól van használva. Telefon-sms-netán net.
WIFI-n nem a szolgáltatódat használod.
8/8 anonim válasza:
Az internetet sem nézi senki, hogy milyen készülékkel használod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!