Hogyan tudom használni a vodafone-os mobilnet sim
kártyáját a sony ericsson x10 mini pro-ban úgy h legyen
internet?
Figyelt kérdés
tehát aztmondták h ha van mobilinternetem és vodafone-os vok akkor ha belerakom a mobilinternet sim kártyáját a telómba akkor azon lesz internet amiért csak annyit kell fizetni mint amit normálba is fizetsz a netért csak nemtudom beállítani a sony ericsson x10 mini pro készülékemen:(
szerintem sehogy mert pl mobilnetes simmel telefonálni sem tudsz szerintem csak a modemmel müködik
2010. dec. 26. 15:52
2/11 anonim válasza:
Beteszed a telefonba, az internetprofilnál kiválasztod a megfelelő vodanetes profilt, és már netezel is vele.
2010. dec. 26. 15:59
3/11 A kérdező kommentje:
komolyan ??? ... ha lesz még válaszoló akor kilehetne egy kicsit konkrétabban fejteni?
2010. dec. 26. 16:00
4/11 anonim válasza:
Lehet használni, felhívod az ügyfélszolgálatot és elküldik a beállításokat.
2010. dec. 26. 16:02
5/11 A kérdező kommentje:
igen sajnos próbáltam segítséget kérni a 1270-en de aztmondták h nemtudnak segíteni mert nincs ehhez a készülékhez menütérképük vagy vmi ilyesmit mondtak
2010. dec. 26. 16:04
6/11 anonim válasza:
A mobilnetes sim kártya is csak egy normál sim kártya, csak mobilnet előfizetéssel. Szóval ugyanúgy lehet róla telefonálni és sms-t küldeni is, csak viszonylag drága róla a percdíj, mert itt ugye a neten van a hangsúly.
Hogy a kérdésre is válaszoljak, csak annyi a dolgod hogy a készüléken meglegyenek adva a megfelelő internet beállítások (kapcsolódási pont stb.), ha felhívod a szolgáltatód ügyfélszolgálatát és mondod h mobilnet beállítások kellenének akkor ők leküldik neked a megfelelő beállításokat a készülékre, ha még nincsenek rajta. Ezután csak annyi a dolgod hogy belerakod a mobilnetes sim kártyádat és netezel!:)
2010. dec. 26. 16:05
7/11 perettyó válasza:
telefonálni tuti nem lehet mert próbáltuk
2010. dec. 26. 16:08
8/11 anonim válasza:
Ez érdekes, akkor nálatok lehet valami gond, vagy esetleg még az is elképzelhető h a vodánál mobilnetes előfizetéssel tényleg nem lehet telefonálni.. Ettől függetlenül a netnek tuti mennie kell telóban is.
Nekem T-s mobilnetem van és azzal a sim-el ugyanúgy tudok mindent csinálni mint egy másikkal.
2010. dec. 26. 16:13
9/11 anonim válasza:
Ha az ügyfélszolgálaton nem tudják leküldeni a beállításokat, akkor meg kellene nézned/kérdezned h mik a beállítások és megpróbálnod kézzel beírni ezeket a készülékbe (olyasmit keress h internet profilok és ott új profil vagy valami hasonló). Ja meg úgy tudom h androidra van valami progi is ami letölti a megfelelő net beállításokat, csak nem jut eszembe a neve. Egyébként hol vetted a telefont?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!