Hogyan lehet Sony Ericsson x10 Mini pronál az alkalmazásokat lecserélni?
Láttam, hogy van egy csomó alkalmazás a telómon, de soknak nincs ikonja, és nem tudom hogy lehet hozzáférni! Ezen kívül, lehet hogy hülyén hangzik, de azt se találom, hogy lehet Bluetoothon küldeni egy hangot! Mielőtt javasolnátok, hogy olvassam el a bemutató, már próbálkoztam vele, de nem találtam hasznosat!
Üdv
Esetleg leírnád, hogy melyik alkalmazásokra gondolsz amiknek nincs ikonja?
A bluetoothos fájlküldésre meg több alternatíva is van. 1.6-nál csak külön alkalmazással megy, 2.1-nél megy nélküle is. A gyári lejátszóból nem lehet zenét küldeni, viszont ha letöltesz egy fájlkezelőt akkor simán tudsz küldeni akármit. Vagy itt is használhatsz külön alkalmazást a fájlküldéshez. Azt meg gondolom említenem sem kell, hogy honnan kell beszerezni az alkalmazásokat.
Amit ott látsz azoknak a nagy része rendszeralkalmazás amihez nincs hozzáférésed szóval azért nincs ikonja.
A "Azt meg gondolom említenem sem kell, hogy honnan kell beszerezni az alkalmazásokat." megjegyzésem pedig nem az USB-n való fájlfeltöltésre utal, hanem a Marketre. Ja és érdemes lenne 2.1-re frissíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!