Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Samsung champ lejáttszik mp4et?

Samsung champ lejáttszik mp4et?

Figyelt kérdés
csak mert valahol azt írta igen
2010. dec. 26. 14:13
 1/8 anonim ***** válasza:
Bocs, de neked mi az mp4??? Zene vagy kép vagy videó vagy mégis mi??? Amugy zenélejátszóval, képenyitóval, videólejátszóval és iesmi multimédiás funkciókkal fel van szerelve ha ez érdekel....
2010. dec. 26. 14:18
 2/8 A kérdező kommentje:
MPEG4 formátumot lejáttszik-e?
2010. dec. 26. 14:20
 3/8 perettyó ***** válasza:
Valószínű hogy igen de samsungéknál nem lehet tudni
2010. dec. 26. 14:20
 4/8 anonim ***** válasza:
Mien probléma van a Samsunggal?? Tudtommal övéké az év okostelefonja cim és övéké a piac nagyja is. Am a minőséggel sincs semmi probléma, ugy az LG-hez viszonyitva, mint a Nokiához....
2010. dec. 26. 14:23
 5/8 anonim ***** válasza:
A kérdésedre a válasz igen. Most olvastam utána és ugy mint mp3-at mp4-et is lejátszik. (kicsit meglepő, mert eléggé alap telefon....)
2010. dec. 26. 14:26
 6/8 perettyó ***** válasza:
igen igazad van hogy a samsungok jók de tudod másként és mások raknak össze egy 100 ropis telefont meg egy 15000 forintos telót ,meg nem mindegy hogy az egyiken android van a másikon meg csak valami amitöl mükszik tehát ne vegyük a galaxykat meg az omniákaz egy kalap alá a champel
2010. dec. 26. 14:26
 7/8 anonim ***** válasza:
Igazad van. Teljes mértékben, csak gondoltam már te is jössz a Samsung előitéleteiddel, mint az összes Nokia párti. :) Nagyon alap ez a telefon.....
2010. dec. 26. 14:28
 8/8 perettyó ***** válasza:
Nokia párti vagyok de a nagyon jó telokat elismerem nekem is volt,van és lesz is nem nokiám mert vannak olyan dolgok amiket a nokiákban csak hiper árakon tudok megtalálni de szerintem az egyik legjobb telefon az a nokia e51 ár -érték tekintetében
2010. dec. 26. 14:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!