Lg gs290 vagy Samsung champ?
Figyelt kérdés
Ti melyiket vennétek és miért?2010. dec. 26. 12:40
1/6 anonim válasza:
LG GS290.Szerintem a champ nem jó telefon sőt kimondottan rossz!LG többet tud és megéri a pénzét...Én az LGre szavazok
2/6 anonim válasza:
Egyértelmű, h SAMSUNG.
1. Napjainkban sokkal minőségibb, mint az LG(főleg telefonokban rengeteg baj van velük).
2. Az oprendszere sokkal átláthatobb és kezelhetőbb, minden benne van tömören és egyszerüen, mig az LG elkeseredésében probált nagyot alkotni és sikerült elrontani a kezelőfelületet.
3. Kinézetre a Champ sokkal ügyesebb az LG-nél, képernyője habár kisebb, mégis szebb és tartosabb.
3/6 anonim válasza:
Utolsó!
szerintem kevered a kettőt, mert az LG előbb alkotta meg a szoftvert, erre a SAMSUNG gyorsan összedobta a táccsvizt... szóval inkább az LG-t ajánlom
4/6 anonim válasza:
Nem. Nem. Nem arról beszéltem, h melyik született meg hamarabb, hanem h melyiket rontották el. Szerintem is vedd az LG-t, csak akk gyüjtsd a pénzed, mert 5-6 hónap mulva újra telefonvásárlás elé fogsz nézni....
5/6 anonim válasza:
nekem is samsung champ-em van és nagyon jó. Imádom :)
6/6 drakula01 válasza:
nekem champ-em van,nagyon jó,szeretem:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!