Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Vélemények a Samsung Monte-ról?

Vélemények a Samsung Monte-ról?

Figyelt kérdés

Férjemet szeretném meglepni névnapjára egy mobillal,még soha nem vettem egyedül ilyesmit. Szerintetek jó választás? Ő nem netezik telefonnal,így inkább a tel egyéb tulajdonságai érdekelnek.

Külsőre nagyon tetszetős,de azért nem csak külsőből áll egy mobil :)

2010. dec. 26. 00:08
 1/4 anonim ***** válasza:
Szerintem a Monte kifejezetten jó választás, ha nem egy csúcskategoriás, netező okostelefont szeretnél vásárolni, hanem egy kicsi ügyes, stilusos készüléket, amely minden alapdolgot(ébresztőóra, zenelejátszó, ..)tud, és ezt egy szép érintőképernyőn keresztül jelenit meg. Csak narancs-fekete szinűt vegyél, mert nem nézne túl jol ki a vérnarancs-fehér szinkombináció egy férfi kézben... ;)
2010. dec. 26. 00:14
 2/4 anonim válasza:
nekem az van egy ideje és szerintem nagyon jó. mármint persze árához képest :) elég jó a zenelejátszó, az ébresztő átlagos, a képszerkesztő eszméletlen. :D és az sem baj hogy van rajta wifi meg GPS meg ilyenek, tévedtem már el úgy hogy a telefonom mentett meg :DD én bátran ajánlom. és amúgy van sima egyszínű fekete is, legalábbis nekem az van.
2010. dec. 26. 09:38
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat,én is feketét rendeltem,ezek szerint nem tévedtem nagyot :)
2010. dec. 26. 10:41
 4/4 anonim válasza:
Nekem fekete-szürke van,kb fél éve van meg de nagyon meg vagyok vele elégedve,szerintem nagyon jó választás.....
2011. jan. 27. 20:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!