Szerintetek jó mobil a Samsung S5230 Lafleur?
Nekem is ez van július eleje óta.
Semmi baj nincs vele, nagyon szép teló, jól működik.
Eddig még egyszer sem fagyott le, 4 gb-os memókártya van benne és nem lassú egyáltalán.
Elég szép képeket készít, és jól szól a zene is rajta(persze azért egy Walkman teló után kicsit furcsa :D)
De én csak ajánlani tudom, nincs vele semmi bajom!
(Egyébként előfizus az enyém)
nem jó. nagyon nem.
nagyon sok a kijelzőhibás, kifutószéria, stb.
ja és egy millió kérdés van az oldalon róla, már kezdem unni. máskor használd a keresőt
Na, és milyen? Eddig jól működik? Milyen képeket készít? =D =)
Azért kérdezem (egyébként), mert én is szeretnék venni egy ilyen telefont. Én is sok rossz kritikát olvastam ezzel a mobillal kapcsolatban, de azok akik a közelemben ilyet használnak, azoknak eddig még mindig jó volt pedig lassan már egy éve meg van nekik és semmi gond nem volt vele.
Mind két barátnőm nyáron kapta, meg az egyik osztálytársam is, és eddig mindegyikőjüknek jól működött, ha jól tudom egyszer sem volt szervizben, de még nem is panaszkodtak rá.
Tény, hogy nem egy felső kategóriás telefon, de szerintem eleget tud. Legalább is számomra. Úgyhogy, remélem hamarosan én is kapok egy ilyen telefont. =D
Kérdező, árban te mennyiért kaptad/vetted?
Előre is köszönöm. =)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!