Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Szerintetek jó mobil a Samsung...

Sipos Kriszta kérdése:

Szerintetek jó mobil a Samsung S5230 Lafleur?

Figyelt kérdés
Lécci válaszoljanak minnél többen.
2010. dec. 25. 18:13
 1/7 anonim válasza:
80%
nekem ez van és semmi bajom sincs vele.:)
2010. dec. 25. 18:16
 2/7 anonim ***** válasza:
78%
A maga kategoriájában kiváló készülék. Szerintem a középmezőnyben még stilus is és nagyon minőségi. Könnyű az oprendszerét kezelni, amely átlátható de mégis sokmindenre képes. Nem drága, mondjuk nem is felsőkategoriás, de szerintem hogyha ilyen tudású telefonban gondolkodsz akk mindenképp kiváló választás.
2010. dec. 25. 18:22
 3/7 anonim ***** válasza:
71%

Nekem is ez van július eleje óta.

Semmi baj nincs vele, nagyon szép teló, jól működik.

Eddig még egyszer sem fagyott le, 4 gb-os memókártya van benne és nem lassú egyáltalán.

Elég szép képeket készít, és jól szól a zene is rajta(persze azért egy Walkman teló után kicsit furcsa :D)

De én csak ajánlani tudom, nincs vele semmi bajom!

(Egyébként előfizus az enyém)

2010. dec. 25. 18:23
 4/7 anonim ***** válasza:
52%

nem jó. nagyon nem.

nagyon sok a kijelzőhibás, kifutószéria, stb.

ja és egy millió kérdés van az oldalon róla, már kezdem unni. máskor használd a keresőt

2010. dec. 25. 19:39
 5/7 A kérdező kommentje:
Kaptam egyet azóta és meg is vagyok vele elégedve.Köszönöm a sok kedves válaszolónak.
2010. dec. 27. 21:37
 6/7 anonim válasza:

Na, és milyen? Eddig jól működik? Milyen képeket készít? =D =)

Azért kérdezem (egyébként), mert én is szeretnék venni egy ilyen telefont. Én is sok rossz kritikát olvastam ezzel a mobillal kapcsolatban, de azok akik a közelemben ilyet használnak, azoknak eddig még mindig jó volt pedig lassan már egy éve meg van nekik és semmi gond nem volt vele.

Mind két barátnőm nyáron kapta, meg az egyik osztálytársam is, és eddig mindegyikőjüknek jól működött, ha jól tudom egyszer sem volt szervizben, de még nem is panaszkodtak rá.

Tény, hogy nem egy felső kategóriás telefon, de szerintem eleget tud. Legalább is számomra. Úgyhogy, remélem hamarosan én is kapok egy ilyen telefont. =D

Kérdező, árban te mennyiért kaptad/vetted?

Előre is köszönöm. =)

2011. jan. 19. 19:07
 7/7 anonim ***** válasza:
1 hete vettem 24 000ft-ért és meg vagyok vele elégedve :)
2011. jan. 20. 00:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!