Miért kerül a Samsung Diva 19 ezer forintal többe, mint a Samsung Corby?
Figyelt kérdés
Kijelzőméretük azonos, ugyanúgy kapacitív mind a kettő. Ugyan az a TouchWizz kezelőfelület fut mind két készüléken. Ugyanúgy nincs egyikben sem WiFi, mind a kettő csak az EDGE-t tudja. Egyik sem autofokuszos, jó a Diva kamerája 1 kemény megapixellel több... GPS vevőt egyik készülék sem tartalmaz. Szóval 98%-ban a Diva egy másik burokba csomagolt Corby. De mégis mivel magyarázható, hogy 19 rugóval drágább?(T-mobile, Domino)2010. dec. 25. 16:58
1/9 anonim válasza:
Szerintem a dizájnt is meg kell fizetni.A Samsung Diva egy nagyon szép telefon! ;)
2/9 anonim válasza:
Én egy Diva-t kaptam karácsonyra,lila szinben.Szerintem sokkal szebb ,mint a fehér,ritkább is :)).
3/9 A kérdező kommentje:
Corbynak is dizájnos, csak más stílusú.
2010. dec. 25. 17:04
4/9 anonim válasza:
Igen,a corby is dizájnos és fiatalos,a diva pedig egy nagyon nőies telefon.
5/9 anonim válasza:
Mindenkinek megvan a maga stilusa. Van akinek a Corby, van akinek a Diva tetszik, van akinek egyiksem...Én mindig azt tanácsolom, hogy nem kell másokra hallgatni, ha neked tetszik, megfelel, jó az ára, akkor el kell menni és meg kell venni. Am sokmindentől függ a telefonok árainak eltérése. Megeshet h a Diva drágább alapanyagokból készül vagy egy olyan időszakban volt kifejlesztve, amikor több pénzt kellett a kutatásra szánni, vagy sok van a raktárokon és a gyártó mielöbbi profitot akar.....stb.... csak légyszives az apróságokon ne vesszen el a lényeg.
6/9 Sipos Kriszta válasza:
Nekem Corby-m volt, de szerintem a Díva azért drágább mint a Corby, mert ritkább és kifinomultabb.
7/9 anonim válasza:
a dívát magasabbra pozicionálták, hogy elitebbnek tűnjön.
a corby meg kifutótermék. én a corbyt venném amúgy.
8/9 anonim válasza:
Kapacitív?? :OO Nagyon nem xd... majd ilyen kis olcsó telókba rögtön kapacitív kijelzőt raknakxD
9/9 anonim válasza:
utolsó: bármennyire "vicces", a corby tényleg kapacitív.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!