Sony ericsson xperia x10mini pro jó telefon?
Figyelt kérdés
Az lenne a kérdésem, hogy szerintetek milyen telefon?
Főleg azoknak a válaszát várom akiknek van ilyen telefonja és nem csak hallotta, hogy rossz meg ilyesmi.
És még annyi, hogy vannak valamilyen hibái a felbontáson kívül?
az IGO amúgy fut rajta?
Köszönöm és boldog karácsonyt mindenkinek.
2010. dec. 25. 15:22
22/30 anonim válasza:
kijelző proci benchmark tesztek játékélmény kamera. hardveres qwerty hiányát meg majd megszokom. valamit valamiér
23/30 anonim válasza:
és a mostanit visszaveszik és beleszámítják?vagymi?
24/30 anonim válasza:
hát talán majd beleszámítják de egyelőre nem tudnék sokat ráfizetni igy még nem adtam fel hirdetést
25/30 A kérdező kommentje:
hát ahogy gondolod, én le nem cserélném a nagy x-re mert ennek jobb a kamerája vagyis szebb képek készít, ami nekem elég jó.
Meg nem beszélve arról, hogy nekem 100at nem ér meg egy teló mert nekem kell a pénz mert azért elég gyakran járok bulizni meg stb...
2011. jan. 11. 18:43
26/30 anonim válasza:
énis néha járok bulizni de az nem valami vészes. max a benzinpénz ami 2000 körül van 100 km-re nekem de a legtöbb buli max egy ezres szokott lenni de 2 olyanon is voltam ami teljesen ingyenes volt.
27/30 A kérdező kommentje:
az frankó:)
2011. jan. 16. 18:18
28/30 anonim válasza:
a nagy telótémából a buli lett a téma.(YYY):DD
29/30 anonim válasza:
nekem is egy x10 mini pro van, és teljesen meg vagyok vele elégedve, annyi problémám van, hogy nem tudok fel lépni wap-ra, tehát pl. a 0.facebook.com-ot nem hozza be, csak ha WiFi-ről megyek fel, nem tudom hogy hogy lehetne felmenni a netre wifi nélkül... :/ ha esetleg vki tudja pls írjátok meg
30/30 anonim válasza:
végülis inkább iphone 3gre cseréltem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!