Le lehet vkit tiltani?
Figyelt kérdés
Az volt barátomnak akartam írni smst,de ahogy elküldtem,rögtön kidobta h sikertelen kézbesítés. És nem csak az üzenet után írja ki,hanem rögtön kidobta nagyban h sikertelen az üzenet kézbesítése. Ez miért lehet? Most lehet butát kérdezek,de lehet olyan h esetleg letiltott h ne bírjam elérni,vagy ilyesmi? Vagy mitől lehet az ilyesmi?2010. dec. 25. 14:04
1/5 Bola79 válasza:
Megváltozott a száma, hagyd a francba ha meg ezt sem tudatta veled !
2/5 A kérdező kommentje:
De tegnap még bírtam neki írni,és meg is kapta. :/
2010. dec. 25. 14:12
3/5 bp1985 válasza:
Nem lehet, hogy nincs pénz a kártyádon? Vagy esetleg pillanatnyi hiba?
4/5 A kérdező kommentje:
De,van pénz a kártyámon,kül én is pillanatnyi hibanak gondoltam,de kétszer is ezt dobta ki,és hát akk eszembe jutott h nem lehetséges-e ilyesmi h letiltott?
2010. dec. 25. 14:16
5/5 anonim válasza:
Ha Samsung-ja van, simán tilthat számokat.Nekem Samsung E250-en tudok bárkit letiltani(max 20-at) és azoktól se SMS-t, se hívást nem fogok kapni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!