Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Hogy lehet, hogy egy olyan jó...

Hogy lehet, hogy egy olyan jó telefonról, mint az SE Xperia X8, nem lehet küldeni Bluetooth-on dolgokat?

Figyelt kérdés
Sony Ericsson Xperia X8-am van. Fogadni tudok fájlokat Bluetooth-on, de ÉN zenéket, képeket nem tudok átküldeni ismerősöknek. Ez hogy lehet? Vagy csak én nem jöttem rá, hogy kell? De sehol sem írnak róla. :S
2010. dec. 25. 09:13
 1/2 anonim ***** válasza:
Ha 1.6-os android van rajta akkor azért, de ha 2.1-es akkor csak te nem jöttél rá. Javaslom valamilyen fájkezelő használatát vagy a bluetooth file transzfer nevű appot.
2010. dec. 25. 12:33
 2/2 annáá. válasza:
Nekem is xperiam van, de mikor csatlakoztatom gépre akkor kiírja, hogy szoftverfrissítés elérhető..rámentem frissítettem kicsit megváltozott a menüje, de már tudok küldeni bluetooth-on:D
2011. jan. 25. 21:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!