Az Iphone 4-nek az ára áprilisig mennyire mehet le?
Figyelt kérdés
Olvastam, hogy ősszre várható az Iphone 5. Egyébként Samsung Galaxy S vagy Iphone 4? A tudásukban nem vettem észre nagy különbséget csak árban :)2010. dec. 25. 00:21
3/7 anonim válasza:
én iphone párti vagyok... galaxy s se rossz, desire hd-t az andriod miatt ne vedd meg
4/7 bp1985 válasza:
Android jobb, mint ios, de mind1. Olvass utána.
5/7 anonim válasza:
Ez jóóó...
Az hogy a HTC-t az Android miatt ne vegye meg... :D Ez is csak egy elvetemült idióta ájfónfanatikus billentyűzetéből száramzhat, aki még mindig nem fogja fel, hogy nem az általa fanatizált iosnak nevezett sza r a "legjobb"...
Kdbes kérdező, Galaxy S, vagy HTC, Én a Galaxyt mondanám, de sokan esküsznek a HTC-re, azt nem próbáltam még. Az ájfón egy divatgagyi, tudása meg nem több mint az előző kettőé.
6/7 anonim válasza:
Az IPhone4 ára nem fog lemenni, lásd az IPhone 3GS is még mindig mien drága. Az Apple cuccok tulárazottak, nem reális az ár-érték arányuk. Neked a GALAXY S-t ajánlanám, habár képernyőjének felbontása kisebb, de összességében a SuperAMOLED sokkal szebb képet ad, nameg az Android sokkal kötetlenebb és használhatobb az IOs-nál. Az Apple azért menő, mert drága és megmutathatod vele h neked van pénzed arra....Én is ebbe a csapdába estem a 3GS kapcsán, amit megbántam. Válassz olyant amit te inább kihasználsz, ne olyant ami menő a barátainknál....SGS ;) vagy Desire HD
7/7 anonim válasza:
Ha van elég pénzed és az IPhone 4-et szeretnéd akkor vedd meg nyugodtan, nem fogod megbánni sztem nagyon jó telefon, de persze a Galaxy S sem rosz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!