Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » 30-as tmobli elöfizetönek...

30-as tmobli elöfizetönek meddig ingyenes a facebook alk? Pl. A regisztráló sms, a kiirás, az adatlapnézés ingyenes e stb. -.

Figyelt kérdés
2010. dec. 24. 16:55
 1/10 anonim ***** válasza:
Még idén.
2010. dec. 24. 16:58
 2/10 bp1985 ***** válasza:
Elvileg jan 31 ig.
2010. dec. 24. 17:00
 3/10 anonim ***** válasza:

Honnan veszitek hogy csak ideén? Falra mászok ettőla sok marhaságtól.

A díjmentes iwiw fog megszűnni csak a facebook zero marad ingyenes.

2010. dec. 24. 17:46
 4/10 anonim ***** válasza:

előző vagyok.

Adatforgalmi díj nélkül érheti el az iWiW közösségi portál mobilos oldalát 2010. szeptember 1. és 2011. február 28. között belföldön, a T-Mobile hálózatán.

A díjmentesség nem terjed ki azon külső, nem az iWiW-hez tartozó oldalakra, amelyekre a közösségi portálból linkek mutatnak (pl. a felhasználók saját vagy munkahelyi weboldalai).

A Facebook Zero a Facebook mobilos oldalának egyszerűsített, gyorsan elérhető, szöveges változata.

A Facebook Zero oldalt belföldön a T-Mobile hálózatán adatforgalmi díj felszámítása nélkül böngészheti.

2010. dec. 24. 17:49
 5/10 anonim ***** válasza:
0%
Mindkettő február végéig.(T-Mobile információ!)
2010. dec. 24. 17:49
 6/10 anonim ***** válasza:

Megin taz előző vagyok:

Idézem nektek hogy felfogjátok:

xy: Sziasztok

Tényleg igaz hogy már csak ebben az évben lessz 0.facebook ??? (Azt nem tudom hogy az oldal is megszünik ,de az a lényeg hogy nem lehet ingyen facebook-ozni)

VÁlasz: nem igaz a hír. Majd ha T-Mobile hivatalosan megerősíti, hogy megszűnik, akkor fog.

2010. dec. 24. 17:52
 7/10 anonim ***** válasza:
nos én facebookon azt olvastam a t-mobile oldalán hogy: Egy évre köteleztük el magunkat, így májusig biztosan marad a fb ingyenessége...
2010. dec. 24. 23:36
 8/10 CODE3 válasza:

Az iWiW közösségi portál mobilos oldalát belföldön a T-Mobile hálózatán akciónk ideje alatt adatforgalmi díj felszámítása nélkül böngészheti. Az akció visszavonásig, de legfeljebb 2012. június 30-ig tart.

[link]

2012. jan. 5. 08:19
 9/10 CODE3 válasza:

rosszat másoltam, helyesbítek:

A Facebook Zero oldalt belföldön a T-Mobile hálózatán akciónk ideje alatt adatforgalmi díj felszámítása nélkül böngészheti. Az akció visszavonásig, de legfeljebb 2012. június 30-ig tart

[link]

2012. jan. 5. 08:21
 10/10 anonim válasza:
10%

nem kell ingyenélősködni....

ha már netezel telon fizess érte

2012. máj. 31. 23:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!