30-as tmobli elöfizetönek meddig ingyenes a facebook alk? Pl. A regisztráló sms, a kiirás, az adatlapnézés ingyenes e stb. -.
Honnan veszitek hogy csak ideén? Falra mászok ettőla sok marhaságtól.
A díjmentes iwiw fog megszűnni csak a facebook zero marad ingyenes.
előző vagyok.
Adatforgalmi díj nélkül érheti el az iWiW közösségi portál mobilos oldalát 2010. szeptember 1. és 2011. február 28. között belföldön, a T-Mobile hálózatán.
A díjmentesség nem terjed ki azon külső, nem az iWiW-hez tartozó oldalakra, amelyekre a közösségi portálból linkek mutatnak (pl. a felhasználók saját vagy munkahelyi weboldalai).
A Facebook Zero a Facebook mobilos oldalának egyszerűsített, gyorsan elérhető, szöveges változata.
A Facebook Zero oldalt belföldön a T-Mobile hálózatán adatforgalmi díj felszámítása nélkül böngészheti.
Megin taz előző vagyok:
Idézem nektek hogy felfogjátok:
xy: Sziasztok
Tényleg igaz hogy már csak ebben az évben lessz 0.facebook ??? (Azt nem tudom hogy az oldal is megszünik ,de az a lényeg hogy nem lehet ingyen facebook-ozni)
VÁlasz: nem igaz a hír. Majd ha T-Mobile hivatalosan megerősíti, hogy megszűnik, akkor fog.
Az iWiW közösségi portál mobilos oldalát belföldön a T-Mobile hálózatán akciónk ideje alatt adatforgalmi díj felszámítása nélkül böngészheti. Az akció visszavonásig, de legfeljebb 2012. június 30-ig tart.
rosszat másoltam, helyesbítek:
A Facebook Zero oldalt belföldön a T-Mobile hálózatán akciónk ideje alatt adatforgalmi díj felszámítása nélkül böngészheti. Az akció visszavonásig, de legfeljebb 2012. június 30-ig tart
nem kell ingyenélősködni....
ha már netezel telon fizess érte
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!