Mi a teendő akkor ha? Atöbbi lent
Figyelt kérdés
A telefonomon egy évig rajta volt egy töltés és most lejárt a töltés.nem töltöttem fel pénzzel újra:Sés kaptam egy sms-t h a telefonom(sim) kivonták a forgalomból v vmi hasónló.Ha most feltöltöm pénzzel akkor vissza veszik a forgalomba???v mi a teendő ilyenkor???2010. dec. 24. 08:50
1/6 anonim válasza:
Most már ne tegyél rá pénzt ,ez a szám már elugrott,kb 6 hónap múlva odaadják egy új embernek,addig meg pihentetik.
2/6 A kérdező kommentje:
Hát de nekem kell ez a szám nagyonfontos!mit tegyek,hogy visszakapjam??
2010. dec. 24. 08:59
3/6 anonim válasza:
Hívd fel a szolgáltatót,ha mázlid van nem adták másnak.
(De 1 évig nem használtad..és most lett fontos??)
4/6 A kérdező kommentje:
használtam...csak tölteni nem tölttöem,mert egy család barát vmiben voltam benne....
2010. dec. 24. 09:09
5/6 anonim válasza:
Lécci fogd már föl ,hogy a szolgáltatót a pénzünk érdekli ,és ha egy számért már egy éve egy huncut fillért sem kap(tőled),hát akkor elveszi és odaadja egy olyannak aki neki ezért időnként fizet. Ő nem jótékonysági egylet hogy neked évekig fog ingyen ,egy telefonszámot biztosítani.
6/6 anonim válasza:
Gyakorlatilag nem tudod visszakapni.
1. Tőled elvették.
2. Türelmi idő letelte előtt senki se kapja meg. Még te se.
3. Ha letellik, akkor sincs rá alővételi jogod, véletlenszerű hogy ki viszi el.
Ha veszel egy új kártyát, kérd meg az ügyintézőt hogy válogathass a számok közül. Ennyi a max amit tehetsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!