Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » SE X10 mini pro, tömegtelefon...

SE X10 mini pro, tömegtelefon (lesz)?

Figyelt kérdés
Csak azért kérdezem mert nem szeretnék olyan telefont, amilyet egy nap 39373783x látnék. :D Mondjuk inkább az X8-ról és az Lg Optimus GT540-ről olvastam ezt...
2010. dec. 23. 22:08
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Hát nem hinném hogy tömegtelefon lenne vagy lesz...Én azt kapok holnap! :D
2010. dec. 23. 22:15
 2/13 anonim ***** válasza:
100%

ami olcsó, az tömegtelefonná válik. de nem értem hogy miért zavar ez téged. engem addig zavart, amíg semmit nem tudó tömegtelefonok voltak (lg kp500, samsung s5230).

amúgy meg szerintem a 30ezres kategória válik könnyebben tömegcikké. sok ember nem teheti meg, hogy hozzá dob még egy tizest az "alap" telefonárhoz.

2010. dec. 23. 22:30
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

Ez azért nem mindig így van hogy az olcsó a tömegtelefon mert az iphone is kb. "tömegtelefon" pedig nem olcsó de sokan megveszik csak mert "nagyobbak lesznek tőle"...Amúgy tényleg kérdező ez téged mért zavar?Engem nem zavar ha az is lesz mert nekem tetszik stb. és az a lényeg :P

amúgy első voltam

2010. dec. 23. 22:33
 4/13 A kérdező kommentje:

engem nem zavar hogy vannak tömegtelefonok, csak az hogyha veszek egyet és lesz valami akció akkor rögtön mindenkinek olyanja lesz és ez engem eléggé idegesít (nem tehetek róla.)

amúgy köszi mindkettőtöknek :) én is most vettem egy mini prot.:D

2010. dec. 23. 22:33
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Az xperiák most nagyon mennek szerintem. Nekem x8am van, én még senkinél nem láttam, de észrevettem hogy mennyi xperiás kérdés van itt a gyakorikerdesek.hu-n. Bár nekem nem számít, tetszett a külseje, tudása, ára, nekem ennyi elég volt. Nem fogok azért más telefont venni mert meglátom valakinek a kezében.:) Ha nem akarsz tömegtelefont vegyél egy HTC-t. De szerintem manapság már minden szembe jöhet veled az utcán, és az egyediség árát elég rendesen meg kell fizetni..
2010. dec. 23. 22:34
 6/13 A kérdező kommentje:
nem tudom, ilyen a természetem és kész.:D eddig mindig olyan telefonjaim voltak, amiket nagyon ritkán lehetett csak másnál látni. nem szeretem a tömegcuccokat:)
2010. dec. 23. 22:34
 7/13 A kérdező kommentje:
htc-t is sokat látok mostanában, meg amúgy arra nem is telik.:D:D
2010. dec. 23. 22:35
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Ugyse fogsz nagyon olyan telefont kapni ami nincs másnak :P Tervezz egyet... Én meg már ha akarnák akkor se tudnék micsinálni mert már megvették nekem de szerintem jó még ha sokaknak lesz is...
2010. dec. 23. 22:40
 9/13 A kérdező kommentje:
Persze, nem is mondtam, hogy nem jó telefon! Én nagyon szeretem, teljesen megvagyok vele elégedve. Csak jobb érzés, hogyha előveszem a telómat, akkor nem szólal meg senki hogy 'jé ilyen van józsinak meg marinak meg babinéninek' stb...
2010. dec. 23. 22:42
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
én telefonom olcso és mégse tomegtelefon (orange boston)
2010. dec. 23. 22:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!