Milyen telefont kérjek karácsonyra?
Figyelt kérdés
Érintő képernyős telefont szeretnék karácsonyra csak nem tudom melyik a legjobb.segítsetek.2010. dec. 23. 09:42
1/4 anonim válasza:
Sony Ericsson Xperia X8, vagy Nokia 5230.
Amúgy mindjárt karácsony, szóval dönts el most már :)))
2/4 anonim válasza:
Én LG GT540 -et kértem, szerintem az elég jó és nemcsak a tel. hanem az tudás/ár aránya is
3/4 anonim válasza:
Miért éppen a legjobb kell?
Be kellene menned egy boltba, ahol ki vannak rakva és meg lehet nézegetni.
Én tavaly vettem egy "legjobbat" a páromnak, januárban eladta, vettünk egy olyat, ami tetszik is neki.
4/4 anonim válasza:
írhattál volna valami maximum árat is...ha nem számít, akkor HTC Desire HD vagy Samsung Galax S, ha számít és olcsóbb, jó telefont szeretnél, akkor LG GT540 Optimus, Sony Ericsson X8 vagy Samsung Galaxy 3
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!