Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Mi tudok csinálni, ha a...

Mi tudok csinálni, ha a moiblom rosszul dekódolja a zenéket amit felrakok rá?

Figyelt kérdés
2010. dec. 22. 23:08
 1/8 anonim ***** válasza:

Szia!

Konkrétan, ez mit jelent?

2010. dec. 22. 23:15
 2/8 A kérdező kommentje:
szia, ömm azt hogy ha bérmiylen számot rárakok a telefonomra, az iylen zajossá válig az egész iylen eltorzított gépiességre vált, a füllhalgatóval semmi gond nicsnne és a mobillal sem tehát amik alapból rajta vannak mély hangok is dob minden tökkéletesen hangzik de a rátett számok mégis torzak, ebből gondolom hogy rosszil dekódolja őőket, és ezt még szervizbe sem tudom vinni:S És most nem tudom mit lehetne tenni ennek érdekében hogy a zenét normális minőségben játsza lea telefonom.
2010. dec. 23. 00:17
 3/8 anonim ***** válasza:
Milyen telefon is pontosan?
2010. dec. 23. 09:28
 4/8 A kérdező kommentje:
Nokia c3
2010. dec. 23. 10:20
 5/8 anonim ***** válasza:

Nem találtam infót, annyit próbálj meg, hogy ha a telefonnal készítesz hangfelvételt, azt jól játssza-e vissza vagy azzal is hibázik.

Nem tudni milyen formátumú fájlokat másoltál rá, a tömörítés nem mindegy.

96kB/s mp3-al jól kellene mennie.

Próbáld ki a zenelejátszó nélkül is, mondjuk csengőhangnak beállítva egy felvételt, hogy akkor is rosszul szól-e?

2010. dec. 24. 10:07
 6/8 anonim ***** válasza:
Szerintem sem a telefon dekódolja rosszul, hanem te akarsz ráerőltetni valamilyen máshogy kódolt zenét.
2010. dec. 24. 21:43
 7/8 anonim ***** válasza:

Zenelejátszó:

Music Player - audio támogatás, mint például az MP3

Igen

Támogatja:

MP3, AAC, eAAC, eAAC +, WMA

Ha Nokia suite -el töltöd fel a zenéket, akkor amúgy is a készüléknek megfelelő kódolású filéket engedi. Semmi jót, vagy rosszat nem írnak a zenelejátszásról, ezért olyan elfogadható közepesnek kell lennie.

2010. dec. 24. 22:00
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat meg próbálom amiket írtatom. Ment a pont mindenkinek :D
2010. dec. 24. 22:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!