Még töltsem vagy már használhatom?
Figyelt kérdés
Ma vettem egy Nokia 5230-at,használtam amíg már majdnem lemerült,aztán feltöltöttem.Az aksin Li-ion battery felirat van,olvastam,hogy egyszer fel kell tölteni és utána lehet használni,nem kell 24 órán át a töltőn hagyni.2010. dec. 22. 18:56
1/7 anonim válasza:
nem szabad elsőnek használni
de nem ártanál vele ha töltenéd 24 órán át de ezt csak elő használat előtt amikor vetted de már késő
most már tölteni kell egy darabig mondjuk rá is van írva de am kb
10-15 órát
2/7 anonim válasza:
ismét én :D
de mindegy mert az a lényeg hogy mindig töltsd 8-10 órán át
3/7 A kérdező kommentje:
Köszi.De am' ha már teljesen fel van töltve,akkor hiába van bedugva elvileg töltenie sem kellene nem?
2010. dec. 22. 19:29
4/7 anonim válasza:
Ha kiírja hogy vége a töltésnek akkor mi a túrót töltenél?
5/7 anonim válasza:
a mai telefonok aksijai már optimalizálva vannak...nem kell itt töltögetni semmi pluszt...amikor úgy gondolod, hogy kevés, akkor feltöltöd és akkor veszed le amikor akarod...nem kell tizenórákig tölteni, azt régen kellett;)
6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.^^
2010. dec. 22. 20:16
7/7 anonim válasza:
12 órát kell tölteni és utána használhatod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!