Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Samsung Diva-ról vélemények?

Samsung Diva-ról vélemények?

Figyelt kérdés
2010. dec. 22. 18:12
 1/9 anonim válasza:

Nekem olyanom van.Kicsit már unalmas mert mindegyik samsung ugyan olyan, de eddig nekem még nem romlott el. Június óta van meg. Már kezd picit elromlani mert lefagy sokszor ha hív valaki,és felveszem nem lehet hallani, mert elmegy a hang.(ez mostanába egyre gyakrabban)

Egyébként jó telefon.

2010. dec. 22. 19:05
 2/9 anonim ***** válasza:
Persze. Rengeteg Samsung egyforma, de ezt nem érzékeljük direkten, mert egyszerre csak egyfélét nyomogatunk. Sőt, akinek ez lesz az átlépés a gombos telefonokról, az megfog lepődni. Sztem jó kis telefon, nagyon stilusos, minőségi anyagokból van, viszont tudást csak annyit várjunk, mint amennyi az ára. Dehát ez nem egy felsőkategoriás telefon, ugyhogy megéri megvenni, főleg ha jóbarátnők lesztek...
2010. dec. 27. 20:00
 3/9 anonim ***** válasza:
semmit nem tudó, két nap alatt megunható divattelefon.
2010. dec. 27. 21:20
 4/9 anonim ***** válasza:
Mint az összes, Diva árkategoriájában levő telefon....
2010. dec. 27. 21:21
 5/9 anonim ***** válasza:
Nem egy jó telefon, csak állítólag szép
2010. dec. 27. 21:24
 6/9 anonim ***** válasza:
Fúúú olyan jó telefon,hogy ahol dolgozok 8at hoztam vissza március óta:lefagy,nemlehet bekapcsolni,lepattog a festés és feltöredezik,1-en visszahozták becseréllni,mert megunták,1-nek pedig 3órát bírt az akkuja...Egyébként egy áron adják a Nokia C5-el RÖHELY!!
2010. dec. 27. 21:46
 7/9 anonim válasza:

Ugyanaz mint a corby vagy akár az s5230..

semmit nemtud még egy szerencsétlen normális alkalmazás nincsen rajta.. :)(nekem corbym volt)

hála az én galaxy s-emnek aki mindent tud ;)

2010. dec. 27. 22:09
 8/9 anonim ***** válasza:
Mást is meg kell érteni. Nem mindenkinek futja Galaxy S-re, persze akinek igen annak muszály azt venni, mert a legszuperebb. Van akinek nincs is az értékrendjébe alklamazások. Csak kell neki egy csinos telefon, amit tud bütykölni a 3,5 cm-es műkörmével. A Diva pont nekivaló. xD
2010. dec. 27. 22:13
 9/9 anonim ***** válasza:

[link]

ha ezt a hét oldalt elolvasod már neked is lesz róla véleményed

2010. dec. 27. 22:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!