Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Jelentett be valamit a Sony...

Jelentett be valamit a Sony 2010. dec. 09-én?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

ugyebár úgy volt,hogy dec.9-ére küldözgetett meghívót újságíróknak a Sony,azzal a címszóval,hogy az elmúlt 10 év legjobban várt bejelentése lesz.a meghívón a 4 psp ikon (x,kör,négyzet,háromszög) mellett egy telefoné is megtalálható volt.mindenki azt mondta,hogy biztosan a PSPhone-t jelentik be,mert ugyebár erre utaltak a jelek,meg előtte nem sokkal láttak napvilágot a PSPhone-ról készült videók.a bejelentés végül elmaradt...

egyáltalán volt valami bejelentés,vagy le lett fújva az egész rendezvény? aki tudja,hogy mi történt az legyen szíves írjon!köszönöm (;

2010. dec. 22. 12:11
 1/3 perettyó ***** válasza:
Asszem valami olyasmi volt hogy psp alkalmazást kapnak az androidos telok de csak halvány nekem is de ajánlom a guglit
2010. dec. 22. 12:33
 2/3 A kérdező kommentje:

gugliztam,de csak azt találtam,hogy elmaradt a PSPhone bejelentés 9-én,hogy 12-én valami exkluzív játékbejelentés volt,meg Playstation app bejelentés ios-ra és androidra...

de hogy 9-én maga a rendezvény elmaradt-e,vagy a PSPhone helyett valami mást bejelentettek-e,azt nem találtam...:S

2010. dec. 22. 12:39
 3/3 anonim ***** válasza:

[link]

Itt vagy van róla hír, vagy fórumba tudni fogják.

Amúgy 12-én volt játékbejelentés, arra még mindig emlékszem, elég nehéz azt a szót elfelejteni, hogy Uncharted, viszont 9-ről nem is olvastam semmit.

2010. dec. 22. 12:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!