Mindenképpen ki kell sütni?
Figyelt kérdés
Ha én veszek egy új telefont boltban akkor annak már alapban ki van sütve az akkumulátora vagy azt nekem kell otthon megcsinálnom?Azért kérdezem mert ugye a telefonokat mikor megvesszük már fel vannak töltve.2010. dec. 21. 22:58
1/7 bp1985 válasza:
Nem kell kisütni, amúgy meg ki sem tudod sütni, mivel amint feltöltődik az akksi, lekapcsol a töltés. A telefonboltosok kicsit el vannak ezzel maradva. Úgy 6-8 évet...
2/7 A kérdező kommentje:
Nekem nem a boltosok mondták hanem ugye olvastam a könyvét a telefonnak és azt írják hogy az első használat után az akkumulátort le kell meríteni majd rátenni töltőre és miután kiírta hogy az akkumulátor feltöltve ezután még 16 órát rajt kell hagyni a töltőn. bár ezt nem értem mivel mai telefonról van szó ez egy LG Gs290-es telefon ha ez számít valamit
2010. dec. 21. 23:14
3/7 A kérdező kommentje:
ráadásul azt az érdekességet figyeltem meg mert ugye nálam a töltőkábel az usb kábel magyarul egy usb-s dugóba megy bele és úgy a konnektorba. és a telefon kerek 30perc alatt teljesen feltölti ami számomra furcsa
2010. dec. 21. 23:16
4/7 anonim válasza:
Nem kell
Nem kell
Nem kell
Nem kell
Nem kell
Nem kell
Nem kell
5/7 anonim válasza:
szerintem biztonság kedvéért kisüttedheted :)
6/7 anonim válasza:
Ha rajtahagyod 16 órát, semmit nem érsz vele, mert ha tele van az aksi, a töltő lekapcsol.haladt kissé a világ.
7/7 A kérdező kommentje:
Értem, akkor nem szórakozom vele :)
Köszönöm a válaszokat!
2010. dec. 22. 12:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!