Adam Lambert - If I Had You elején milyen készüléket használ Adam?
2010. dec. 21. 22:05
3/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors választ, Magyarországon lehet kapni? És kb. mennyiért?
2010. dec. 21. 23:09
4/9 anonim válasza:
Valahol biztos lehet kapni...Amúgy azt olvastam hogy 200dollár ami kb. 40000ft-ot jelent.
GOOGLE A BARÁTOD! ;))
5/9 A kérdező kommentje:
Igen, Google-n én is ezt találtam. Magyarországon még nem lehet kapni, de ha ilyen áron lesz, akkor nagyon megéri. Főleg ha még telefonálni is lehetne vele, mint a Galaxy Tabbal.
2010. dec. 22. 10:46
6/9 perettyó válasza:
Szerintem az amerikai árakat ne nézzétek mert ott egy Iphone 3gs 8gb 99 $ itthon 150.000 huf
Iphone 4 300$ itthon 200 körül mozog
ugyhogy szerintem ne bizzál abban hogy 40ezer lesz szerintem úgy a Galaxy Tab körül lesz árban
7/9 anonim válasza:
12:46
Azt ugye tudod, hogy 20 ezerért semmilyen iphone-t nem lehet kapni?
Az is max előfizetéses, de te ezt gondolom nem tudtad, tehát valami hatalmas hülyeségeket beszéltél.
Az viszont igaz, hogy külföldön tényleg olcsóbb bármilyen Apple, de nem annyival
8/9 perettyó válasza:
tisztában vok vele hogy hüségnyilatkozatos az amerikában de nem mindegy hogy itthon mennyi a kvázi részlete és ott mennyi a részlet és mennyi a vége mikor letelik
9/9 A kérdező kommentje:
Hűségnyilatkozat? Ez nem telefon.
2010. dec. 22. 14:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!