Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » T-mobilos vagyok és van rajta...

T-mobilos vagyok és van rajta Facebook. De ha felmegyek rá pénzt vesz le, másoknak meg nem miért? (amúgy samsungos vagyok ha számít vmit)

Figyelt kérdés
2010. dec. 21. 21:28
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Mert a telefonodba az m.facebook.com van beállítv a programnak. Nyisd meg a böngészőt, és írd be URL-nek: 0.facebook.com ezen az oldalon már ingyen tudsz facebookozni.
2010. dec. 21. 21:40
 2/13 anonim ***** válasza:
0.facebook.com vagy zero.facebook.com-ra menj fel az ingyenes, de olvass utána:) [link]
2010. dec. 21. 21:40
 3/13 anonim ***** válasza:
most nézem hogy van rajta "Facebook" mivel minden mobilon van, ezért ez valószínűleg alkalmazás, ami m.facebook.comra visz fel, böngészőbe kell beírni hogy 0.facebook.com v zero.facebook.com. nem kényelmes de ez van ezt kell szeretni=) dobhatsz 1 hasznos választ ha unatkozol:) (2. válaszoló vagyok)
2010. dec. 21. 21:42
 4/13 A kérdező kommentje:

nekem ezt írja ki

0.facebook.com sajnos csak bizonyos mobilszolgáltatóknál támogatott, a te mobilszolgáltatódnál nem elérhető

2010. dec. 21. 21:48
 5/13 A kérdező kommentje:
bocsánat lehet hülyének néztek de tényleg ezekhez azvagyok. A telefon honnan tudja hogy arramentem (0.facebook.com-ra)vagy a telefon belül írjam be hogy 0.fascebook.com?
2010. dec. 21. 21:51
 6/13 anonim ***** válasza:

1. sms-t küldettél a telódra?

2. van 1 akármilyen netcsomag a telódon?

2010. dec. 21. 21:58
 7/13 A kérdező kommentje:
beírtam most hogy a telóm böngészőjébe hogy 0.facebook.com de valami DN-hibát írt ki, beírtam hogy zero.facebook.com akkor jó volt de alapértelmezettnek minig az m.facebook.com vanazt hogy változtatom meg?
2010. dec. 21. 21:59
 8/13 anonim ***** válasza:
küldess magadnak sms-t és onnantól a beérkezett üzenetekben nyomj rá. máshogy nem lehet.
2010. dec. 21. 22:06
 9/13 anonim ***** válasza:
figy. íed be URlnek h zero.facebok.com, és ezt tedd a könyvejlők közé, és akkor a könyvjeézők között csak rákell menned és már hozza is be.
2010. dec. 21. 22:06
 10/13 A kérdező kommentje:
és az sms-be mit írjak? a zero.fb.com-ot? vagy semmit?
2010. dec. 21. 22:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!