Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Miért nem kapcsol be a Samsung...

Miért nem kapcsol be a Samsung S5230-om?

Figyelt kérdés
Tegnap vettem a Telenornál, ma pedig fényképeztem vele, amikor kiakartam lépni a fényképezőből, nemtudtam, semmire nem reagált, majd kikapcsoltam ,és mikor be akarom kapcsolni, csak telenor feliratot ír ki, nem kéri a pin-kódot sem! És már próbáltam kivenni meg visszatenni az akkumulátort meg a sim-kártyát is:S Segítsetek!
2010. dec. 21. 15:53
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Garanciális csere. Samsung...
2010. dec. 21. 15:58
 2/13 anonim válasza:
vidd vissza.
2010. dec. 21. 16:02
 3/13 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat, mostmár jó hála az égnek:)
2010. dec. 21. 16:03
 4/13 A kérdező kommentje:

jah és lenne egy kérdésem.. egy órát nemakarok várni vele mire újra kiírhatom..

nah szóval az a helyzet, hogy nem tudok rárakni zenét gépről, meg semmit :S adtak samsung new pc studio telepítő lemezt, de valamiért nemtudom telepíteni, hibaüzeneteket ír ki... és most nemtudom hogy rakjak rá bármit is :S

2010. dec. 21. 16:06
 5/13 bp1985 ***** válasza:
Még mindig lehet kapni ezt a hulladékot? Ez még csak a kezdete a hibáinak. Majd meghal a kijelződ, folyamatosan le fog fagyni, fényképezőnél össze vissza fog mosódni a kép, stb. Vehettél volna valami normális telefont is.
2010. dec. 21. 16:07
 6/13 A kérdező kommentje:
okcsőő;)
2010. dec. 21. 16:07
 7/13 bp1985 ***** válasza:
A cd is sz@r, amit adnak mellé. Semmire nem jó. Ezért nem szabad ilyen telefont venni. Töltsd le a netről, de attól se várjál csodákat, ugyanúgy le fog fagyni a gép, ha hosszabb ideig rádugod. Olcsó húsnak híg a leve, tartja a mondás. Amúgy írd be keresőbe itt, h s5230, 10-ből 7-en lehúzzák. És igazuk is van.
2010. dec. 21. 16:08
 8/13 A kérdező kommentje:

:S

de amúgy nagyon tetszik benne minden.. csak faszoom nemtudok rárakni semmitxD netről töltöttem le, de azt írja ki, hogy csatlakoztassam a telefont.. holott már csatlakozttattm rég..

2010. dec. 21. 16:12
 9/13 anonim ***** válasza:
azon a cédén a második menüpont az USB illesztőprogram telepítése, 1001 helyen megtalálod az interneten is.
2010. dec. 21. 16:20
 10/13 anonim ***** válasza:
Én nem vennék érintőképernyős órát... Mert csak annak jó.
2010. dec. 21. 16:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!