Telefon vásárlás előtt állok, Nokia párti vagyok. Két mobil között filózok, Nokia N97 Mini vagy Nokia N8?
simán N8...n97-ről csak rosszat hallottam, és az n97 minin sem sikerült kijavítani minden hibát olvasataim alapján...n8-ról még sokat nem hallottam, de jónak mondják...mellesleg szerintem vonatkoztass el a nokia pártiságodtól, mert ma már nem annyira versenyképes, mint a többi gyártó...nem akarlak lebeszélni...csak szerintem nézz szét, olvass teszteket, tapasztalatokat, véleményeket...ha ezek után is nokia, akkor vegyél:)...de én a helyedben jobban szétnéznék...ráadásul a nokiának a symbian oprendszere sincs most a csúcson, szóval elsősorban androidos telefonok között nézelődj...de mégegyszer mondom ez csak tanács, ha mindenféleképpen e kettő közül szeretnél választani, akkor n8
jó nézelődést, vásárlást:)
Köszönöm az eddigi válaszokat, körbe nézelődök. Ha még se jön be a számításom, akkor valami olcsó telefon lesz. :)
Kellemes karácsonyt minden kedves olvasónak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!