Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Szerintetek melyik mobiltelefo...

Numerakirály kérdése:

Szerintetek melyik mobiltelefon a jobb? A Nokia vagy a Samsung.

Figyelt kérdés
2010. dec. 21. 14:39
 1/6 anonim ***** válasza:
attól függ mert ha samsungból nem érintőset veszel akkor azok a fajta telefonok vacakok..de a nokiának a klasszikus telefonjai jók.. samsungból pedig az érintőképernyős a jobb és a nokia is jó de nem elég jó a samsunggal nem versenyezhet
2010. dec. 21. 14:42
 2/6 anonim ***** válasza:

Szerintem nem lehet különbséget tenni. Mindkettő minőségi telefonokat gyárt. Szerintem a Nokia klasszikus telefonban verhetetlen, a Samsungnak meg vannak Androidos készülékei és a Samsung büszkélkedhet a legjobb telefonnal is a Galaxy S-szel (több újság illette ezzel).

Azonban ott a Nokia N900, aminek 1.1Ghz-re lehet húzni a prociját, meg jövőre jönnek a 2 magos procival szerelt Nokiák.

Franc sem tudja. Galaxy S-t leszámítva nem kéne Samu.

2010. dec. 21. 15:15
 3/6 anonim ***** válasza:
egyetértek az előzővel
2010. dec. 21. 16:53
 4/6 anonim ***** válasza:
én is egyetértek...még annyit tennék hozzá, hogy !MA! samsungok jobbak, de ez változhat...most egy ilyen periódus...sosem szerettem a nokiákat, de régebben valóban jobbakat gyártottak...a másik dolog, hogy gyártót gyártóval összehasonlítani nem mindig szerencsés, sokkal inkább telefon-telefon között lehet eldönteni...minden márkának vannak jobb és gyengébb telefonjai, illetve jobb és gyengébb korszakai
2010. dec. 21. 19:45
 5/6 FAKESZmester ***** válasza:

oké hogy a samsung érintős kijelzői jobbak

de

ilyet csináljon meg egy samsung : http://www.youtube.com/watch?v=1nNJSGR2m0U

2011. jan. 8. 11:15
 6/6 A kérdező kommentje:
Az óta már kaptam egy Samsung corby GT S5650-t és k**** jó!
2011. szept. 22. 19:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!