Valaki segítene? Samsung S5230-as teló. (bővebben lent:D)
Tegnap kaptam egy ilyen telefont.És az a problémám hogy amik voltak rajta képek,zenék alapból,azokat nem lehet törölni?Mert nekem nem engedi kitörölni őket,pedig kéne a hely.
A másik hogy beleakartam tenni a memóriakártyát és beleis ment de viszont a memóriakártya egyik széle 1mm-re lejjebb van a másiknál,és nem is ismeri fel a memóriakártyát.Mit csináljak?:S
Ááááá!!! Miért? Miért büntettek az S5230-as Samuval? 1.000.000.000 kérdés csak erről szól, hogy foshcsi az S5230.
Xarcsi, foshcsi az a telefon! Ne vegyétek! Ennyi!
Tessék, itt az összes S5230 kérdés-válasz:
http://www.gyakorikerdesek.hu/kereses.php?kategoria=28&keres..
én ilyet kapok karácsonya,neked milyen van?az enyém bordó :)
memókártyával én is szenvedtem,de már minden ok
Most az a kérdés valaki segítene e pár hónap múlva meg majd h "mi lehet a gond a samsung s5230asommal". Már kérdésbe meglátom kivagyok. Főleg h élveztem is a társaságát egy időbe.
A gyári képeket sehogy nem tudod kitörölni. A memókártyát meg sztem rosszil tetted be anno én is szívtam vele mire a hejére ment...ha nem akk vidd be egy szervízbe és 3 perc alatt belevarázsolják neked...
Nekem is bordó van:)
És ma viszik vissza a szervízbe:) Remélem tényleg csak 3 perc.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!