Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Valaki segítene? Samsung...

Valaki segítene? Samsung S5230-as teló. (bővebben lent:D)

Figyelt kérdés

Tegnap kaptam egy ilyen telefont.És az a problémám hogy amik voltak rajta képek,zenék alapból,azokat nem lehet törölni?Mert nekem nem engedi kitörölni őket,pedig kéne a hely.

A másik hogy beleakartam tenni a memóriakártyát és beleis ment de viszont a memóriakártya egyik széle 1mm-re lejjebb van a másiknál,és nem is ismeri fel a memóriakártyát.Mit csináljak?:S

2010. dec. 21. 13:17
 1/9 anonim ***** válasza:
add vissza a telót mer még egy darab szar is többet tud...
2010. dec. 21. 13:20
 2/9 anonim ***** válasza:

Ááááá!!! Miért? Miért büntettek az S5230-as Samuval? 1.000.000.000 kérdés csak erről szól, hogy foshcsi az S5230.

Xarcsi, foshcsi az a telefon! Ne vegyétek! Ennyi!

2010. dec. 21. 13:32
 3/9 anonim ***** válasza:

Tessék, itt az összes S5230 kérdés-válasz:

http://www.gyakorikerdesek.hu/kereses.php?kategoria=28&keres..

2010. dec. 21. 13:34
 4/9 A kérdező kommentje:
Nembaj h szar,nekem ez tetszik.De vki válaszoljon már a kérdésemre:)
2010. dec. 21. 13:39
 5/9 anonim válasza:

én ilyet kapok karácsonya,neked milyen van?az enyém bordó :)

memókártyával én is szenvedtem,de már minden ok

2010. dec. 21. 13:43
 6/9 anonim ***** válasza:
Hát kicsit probálkozz...és szerintem az alap képeket meg zenéket nem fogja engedni kitörölni.Amúgy vidd vissza amíg nem késő! :P De tényleg...egy nagy sz@r!Sajnos tapasztaltam...
2010. dec. 21. 13:56
 7/9 anonim ***** válasza:

Most az a kérdés valaki segítene e pár hónap múlva meg majd h "mi lehet a gond a samsung s5230asommal". Már kérdésbe meglátom kivagyok. Főleg h élveztem is a társaságát egy időbe.

A gyári képeket sehogy nem tudod kitörölni. A memókártyát meg sztem rosszil tetted be anno én is szívtam vele mire a hejére ment...ha nem akk vidd be egy szervízbe és 3 perc alatt belevarázsolják neked...

2010. dec. 21. 14:07
 8/9 A kérdező kommentje:

Nekem is bordó van:)

És ma viszik vissza a szervízbe:) Remélem tényleg csak 3 perc.

2010. dec. 22. 08:28
 9/9 A kérdező kommentje:
Ha valakit érdekel megoldódott a problémám:D
2010. dec. 23. 11:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!