Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Az Xperia x10 mini pro tényleg...

Az Xperia x10 mini pro tényleg csak főként netezésre van?

Figyelt kérdés
Szeretnék egy ilyen telefont de itt azt olvastam hogy szinte csak netezésre jó.. én meg nem csak arra szeretnék.:/
2010. dec. 21. 09:05
 1/3 anonim ***** válasza:
Nekem ilyenem van és nem csak netezésre használom. Imádok rajta zenét hallgatni és mivel androidos szinte egész nap elvagyok az alkalmazásokkal. :)Filmet nézni is szoktam bár az elején egy kicsit fura volt a kicsi képernyő miatt de meg lehet szokni. Netezni ritkán szoktam vele mert nem nagyon találok a környéken Wi-Fit. :S De a Facebookja az valami hihetetlen jó. :) Bár lehet hogy más telefonhoz képest nem nagy szám de nekem eddig Nokia 5800-am volt és ahhoz képest sokkal jobb. Én csak ajánlani tudom, de csak akkor ha kicsi ujjaid vannak és nem zavar a kis képernyő. :D
2010. dec. 21. 09:16
 2/3 A kérdező kommentje:
elég kicsi ujjaim vannak.. amiatt nem aggódok:) és a facebook teljesen ingyenes rajta?
2010. dec. 21. 09:17
 3/3 anonim ***** válasza:
Ha wifin használod akkor igen.
2010. dec. 21. 09:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!