Ingyen facebook, de hogy?
Sziasztok!
Kértem linket sms-ben fész-től! Meg is jött! Rámegyek,majd megkérdi,hogy Internet vagy WAP. Ez most mi? :D Illetve ,akármelyikre megyek rá egyiket se engedélyezi. ez megint mi? :D
30-as vagyok!
Köszi előre is! :D
Tudtommal az ingyen facebook a 0.facebook.com-on érthető el
Tapasztalataim szerint az web'n'walkos internet nem teljesen ingyenes, a WAP igen ;)
Tudtommal az ingyen facebook a 0.facebook.com-on érthető el
Tapasztalataim szerint az web'n'walkos internet nem teljesen ingyenes, a WAP igen ;)
aranyfiam a számból vetted ki a szót :D
Lehet nincs beállítva az internet a telcsiden!
Nekem se volt és addig nem is bírtam használni!
+NETSTART ezt küld el így a 1430-ra,h ha így se sikerül akkor hívd fel a 1430at beszélj egy ügyintézővel és ott elküldenek egy telepítő sms-t utána meg már tuti,h sikerülni fog :) Majd írj h h sikerült!
Ez így elég magyar? _Ja, ráadásul HASZNÁLD A KERESŐT, mielőtt felraksz egy kérdést. Benne is van a szabályzatba...
Lehet,hogy elektronikus cuccokban analfabéta vagyok,de higgyétek el van olyan téma,amiről ha elkezdenénk beszélgetni azt sem tudnátok,hogy eszik-e vagy isszák... :)
...segítséget,köszi! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!