Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » HTC desire HD-ben hogy kell...

HTC desire HD-ben hogy kell hasznalni a gps-t?

Figyelt kérdés
Be van kapcsolva,de mindig azt irja ki,hogy : varakozas a helyre...Mi lehet a gond?Mit kell letolteni meg hozza?Gyarilag nincs semmi sem ratoltve?Meg uj a telo.
2010. dec. 20. 19:24
 1/2 anonim ***** válasza:
Ha azt a kék nyíl ikonú cuccot próbálod akkor arra nincs ötletem miért van, mert eddig ahány androidos telefonnál próbáltam mindig csak töltött. Javaslom próbáld ki a Google Maps-ot (lehetőleg wifi használatával próbáld ki) vagy a Marketről tölts le valamilyen GPS alkalmazást (pl. GPS test) vagy valamilyen navigációs programmal próbáld ki (pl. Motonav, Aura) Ha ezeknél se talál gps jelet akkor szervíz.
2010. dec. 20. 19:54
 2/2 anonim válasza:

Nekem sem ment. Az ideg szétvetett. Kolléga mondta neki ZTE van 10 perc és van gps... Fórumokon mindenhol azt írták fél perc, 1 perc és van jel....

Szóval... tényleg! használj gps teszt nevü progit. és igo-t egyszerre... úgy menni fog ;)

1. lépés: gps teszt start agps letöltés!!...

2. lépés: igo...

2011. júl. 15. 20:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!