Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Samsung S5230 vagy inkább...

Samsung S5230 vagy inkább más! (max.35-40000ig) Vagy Samsung s523w?

Figyelt kérdés
2010. dec. 20. 16:53
 1/10 anonim ***** válasza:
szerintem egyiket se vedd meg.. nokia 5230 ezt vedd meg:) ezt már nevezhetjük telefonnak..:) vagy ha ez sem tetszik akkor talán a samsung s5230 de a múltkor a telefon szervizbe mindenki olyan telot vitt be mert hiába nyomkodták a képernyőt nem csinált semmit..meg hogy a hangszórója volt rossz..meg ilyenek és interneten is olvastam ilyet hogy nem egy jó telefon..mondjuk sztem a samsung eddig se volt jó és most se az..
2010. dec. 20. 17:15
 2/10 anonim ***** válasza:

Inkább más.

Hasonló árban mondjuk nagyon jó az Lg kp500/502,t-mobile vairy touch,samsung champ,kicsit drágábban nokia 5230, samsung monte.

2010. dec. 20. 17:22
 3/10 Fkris ***** válasza:

Lg-t, Samsungot, és T-Mobilokat felejtsed el ebben a kategóriában.

Akkor inkább a normilis kivetelű telefont(Nokia 6303), mint ezeket a telefonnak kikiáltott sz@rokat.

2010. dec. 20. 19:27
 4/10 Fkris ***** válasza:
*normális
2010. dec. 20. 19:27
 5/10 anonim ***** válasza:
samsung monte
2010. dec. 20. 20:40
 6/10 anonim ***** válasza:

micsoda?...samsung s5230-at akarsz venni és 40ezret szánsz rá?...hát annyiért már pöpec középkategóriás okostelefont kapsz

LG GT540 Optimus...legjobb ár-érték arányú telefon, android operációs rendszer, wifi

Sony Ericsson X8 szintén mint az optimus

e kettő közül válassz...akik azt mondják, hogy lg, samsung és hasonlók nem jók, azok elfogultak

2010. dec. 21. 01:32
 7/10 anonim ***** válasza:

az első vok szerintetek a nokia 5230 szar telefon..?????:O

mert a samsung monte meg az ilyen LG szarok jó telefonok ne vicceljetek már..

2010. dec. 21. 09:37
 8/10 anonim ***** válasza:
menjetek már az ilyen divat telefonokkal a f@szba..:@
2010. dec. 21. 09:39
 9/10 anonim ***** válasza:
a nokia 5230-ra nem mondtam h rossz...nemrossz, csak nem vennék symbianost mert már nem versenyképes...az lg, sony ericsson, samsung igenis megtanult már telefont gyártani és a mai telefonjakkal már megelőzte a nokiát...olvass teszteket, nézz videókat, tapasztalj...rengeteg tényező van, hogy kinek miért jó egy telefon illetve kinek mi az ami fontos...lehet normális hangnemben is beszélni, nem kell a régi hallottam ilyet olyat vagy tapasztaltam dolgokból a mai telefonokkal párhuzamot vonni...nekem is volt sz*r LG-m, sokan leírták akkor ezt a márkát pl, de ahogy fejlődik a technológia, folyamatosan változik az elvárás, egyre többet foglalkoznak a telefonokkal a gyártók úgy egyre inkább javulnak...most olyan periódusban vagyunk, hogy az LG és a Samsung és még a Sony ericsson is jobb, mint a nokia...gondolj csúcskategóriás telefonokra és olvass teszteket mindegyik márka ilyen telefonjairól...nokia n97 pl egy kalap sz*r, n8 már jobb, de arról véleményt nemtudok mondani, de azt már dicsérik...samsung galaxy s, lg optimus 7, sony ericsson x10...ezek ezidáig verték az n97-et...most talán az n8 méltó ellenfél, de arról nem olvastam még komolyabban...persze más tészta, ha htc-ket vagy iphonet nézel...iphonenak alapból nem halandó embernek való ára van, htc-k meg jók, most a csúcs, de csak felsőkategóriás telefonjuk van...a többinek vannak olcsóbban is használható jó telefonjaik, de mégegyszer mondom, hogy !MA!...nekem LG GT540 Optimusom van és eddig hibátlan...ezelőtt egy LG Shine-om volt, ami egy 0 volt...ennyi...halad a kor, fejlődnek a gyártók...folyamatosan változnak a gyártók jó és rossz periódusai...nem kell elfogultan ócsárolni egy márkát
2010. dec. 21. 12:48
 10/10 anonim ***** válasza:

HTC Tattoo

SE Xperia X8

Samsung Galaxy 3

LG GT540 Optimus

2010. dec. 21. 14:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!