Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Hogyan tudom máshogy felrakni?

Hogyan tudom máshogy felrakni?

Figyelt kérdés
Most vetem egy xperia 8 at de nincs rajta file manager és nem tudom megnézni mik vanak a memo karin ugye meg nem tok progikat felteni,a telefonon van egy ojan hogy market onan le tudnám tölteni de nincs lovém netezni rajta,ha gépröl teszem fel akor meg nem ismeri fel a telefon ugye mert nem tudom megnyitni a memo karit hogy egyátalán mivan rajt,máshogy fel tudom teni valamijen modon segitsetek léci.............
2010. dec. 20. 08:29
 1/4 anonim ***** válasza:
Kell lenni benne gyári fájlkezelőnek. Keresd meg.
2010. dec. 20. 09:17
 2/4 anonim ***** válasza:
elslattyogsz egy McDonalds-ba, ott van szabad wifi, arra szépen rákapcsolódsz és keresel valami neked tetszőt a marketen.
2010. dec. 20. 09:35
 3/4 anonim ***** válasza:
Marketre először mobilnettel kell fellépni, különben nem hagy semmit letölteni... :S De elég a google is. Biztos találsz apk-t.
2010. dec. 20. 09:41
 4/4 anonim ***** válasza:

"Marketre először mobilnettel kell fellépni, különben nem hagy semmit letölteni... "

pont ma üzemeltem be az egyik kollégám új galaxyS-ét, egyből wifivel mentünk a marketre és semmi gond nem volt. (azt leszámítva, hogy vagy egy órát keresgéltünk olyan loginnevet, ami jó és meg is tudja jegyezni...)

2010. dec. 20. 16:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!