Hogyan kell frissíteni az Androidot? Egyszerűen nem értem!
Én se kaptam értesítést amikor, amikor a NoteBookomra újabb op.rendszer jelent meg, mint amivel vettem. Miért kellene értesíteni?
Ha tudod, hogy megjelent újabb és szeretnéd felrakni, keresd fel és kérdezd meg őket.
Egyébként leszedheted az újabbat a netről és akár magad is megcsinálhatod, csak picit olvasni kell...
Ó, olvastam már eleget... Pontos információ kevés helyen van. A házilagos frissítés pedig nem biztonságos és el is veszhet a garancia.
És igen, kijött már rá a frissítés.
"Fontos utasítások
• Ha szoftvert vagy szoftverfrissítést szeretne telepíteni {GW620} készülékére, az LG Mobile Phone Software Update Tool (LG mobiltelefon-szoftver frissítő alkalmazás) kell használnia,"
Viszont a neten semmiféle infót nem találtam arról, hogy lenne hivatalos frissítés. Viszont 2.1 és 2.2-es főzött romok vannak (pl. OpenEtna). Szóval én azt tanácsolom, hogy vedd fel a kapcsolatot az LG ügyfélszolgálatával ott biztos több konkrétumot tudnak mondani a frissítéssel kapcsolatban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!