Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Hogyan szokott ez lenni?

Hogyan szokott ez lenni?

Figyelt kérdés
A Nokia C6 00 white telefont most legolcsóbban 55700 Ft-ért vehetném meg. Ha várok nyárig, akkor az ára le fog menni? Vagy nyárra mi várható? Aki tapasztalt ilyen ügyekben, az írna? Mert fogalmam sincs, hogy hogy működik az ilyen. Köszi
2010. dec. 19. 19:57
 1/4 anonim ***** válasza:
túl sokat nem fog lejjebb menni, de majd lassan megjelennek vaterán az alig használtak, és ha szerencséd van ki tudsz fogni egész olcsón egyet, de ez kicsit zsákba macska
2010. dec. 20. 02:34
 2/4 A kérdező kommentje:
Értem. És akkor is menni fog ez a teló? Vagy nyárig sok új telefon lesz? Mert ez 2010 áprilisában jelent meg. Nem lesz nyárra túl "lejárt"? Nem mintha annyira számítana, nem eszerint választok, de érdekelne, hogy hogy szokott ez lenni.
2010. dec. 20. 15:56
 3/4 anonim ***** válasza:
ősszel megjelent egy LG olyat szerettem volna karácsonyra kérni és azt olvastam a t-mobil oldalán hogy már nem is rendelhető..szval sztem most vedd meg mert biztos van rajta karácsonyi akció..
2010. dec. 20. 17:43
 4/4 A kérdező kommentje:
De attól még, hogy a T-mobilnál nem kapható, máshol lehet, hogy igen. Én egyébként sem MO-i vagyok, hanem szlovákiai, és csak telefon készüléket akarok venni. Nem kártyásat. Ha értitek, hogy mire gondolok. De MO-n olcsóbb, mint nálunk.... így úgy gondoltam, itt venném meg. :) Azért köszi a választ :)
2010. dec. 20. 19:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!