Igaz, hogy a Nokia érintőkijelzős mobiljai nem jók? (csak a nyomógombosak)
Figyelt kérdés
Azt hallottam, hogy Nokia a hagyományos mobilokban nagyon ott van, de érintőkijelzős készülékei nem éppen.
Általában kérdezem, de egyébként Nokia 5230-at tervezek venni.
2010. dec. 19. 16:27
1/10 anonim válasza:
használható telefon, de nem éppen versenyképes a mai érintősökkel, márcsak hardweresen sem
2/10 anonim válasza:
Nekem a teljesítményükkel nincs gondom,de azzal,hogy az érintőképernyős telókat,milyen nagy állat méretűre csinálják..:S
3/10 Electronicperson válasza:
Szarak szerintem vegyél inkább samsung montet.
4/10 A kérdező kommentje:
Mi velük a baj? Miért írjátok, hogy szar?
Ennyiből nem tudom megállapítani, hogy tényleg nem jó, hogy megéri-e venni.
2010. dec. 20. 11:21
5/10 anonim válasza:
Szerintem nem annyira rosszak, de kicsit levannak maradva a többi gyártó mellett.
Mondjuk azért mert Symbian op.rendszeresek a telefonok, miközben itt az Android, meg Bada, ami újabbak, jobbak.
Meg az összes érintős telefonjuk egy féltégla.
De ebben az árkategóriában [30-40ezer] a Nokia 5230nál nem fogsz jobb telefont találni, ja és a Samsung Monte még véletlen sem jobb a Nokiánál :D
6/10 anonim válasza:
én sem tudom mi bajuk a nokiával nekem olyanom van és tökre meg vagyok vele elégedve egyáltalán nem lassú..és nem is nagy..a samsung is nagy meg az lg is meg a sony is meg mindegyik..az egy nagyon jó telefon tapasztalatból tudom..
7/10 anonim válasza:
a samsung monte az a legszarabb telefon a világon meg a corby meg sorolhatnám végül is az összes samsungot..
8/10 anonim válasza:
17:57-esnek: Azok is nagyok,de nem vastagságra.A nokiáknak nagyobb a vastagságuk,mint a hosszuk.:):D
9/10 anonim válasza:
előzőnek írom hogy hogy lenne már vastagabb mint hosszabb gondolkozz mielőtt írsz sztem..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!