Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Mi lehet az oka annak, hogy...

Mi lehet az oka annak, hogy nagyon sok LG KM900 Arena van eladó?

Figyelt kérdés
Sokszor cserére is vannak hirdetve, Iphone-ra, Nokia-ra és társaikra. Kíváncsi vagyok a véleményetekre.
2010. dec. 19. 14:17
 1/4 anonim ***** válasza:
Elég régi modell.Sok emberkének, csak a legújabb teló a menő.
2010. dec. 19. 16:04
 2/4 A kérdező kommentje:

régi modell ide vagy oda, nekem ideadhatnák, pont most keresek minél olcsóbban...

annyit tudok hogy elég zárt operációs rendszere van, először erre gondoltam, de akkor ugye nincs semmi szériahibája?

2010. dec. 19. 16:09
 3/4 anonim ***** válasza:
nincs, nagyon jó kis telefon (volt) de azért túl régit ne vegyél. jah annyit tudok hogy wifin nem játszik youtube-ot
2010. dec. 19. 16:16
 4/4 A kérdező kommentje:
őszintén ez lenne az első érintős és wifis telóm (sajnos anyagi okok miatt nem volt eddig), de egyik ismerősömnek van tulajdonképpen vennne egy n95öt és azért adná el, többször is volt a kezemben a telefonja, nagyon jó állapotban van, viszont a multkor egyszerűen eltűntek a videók, előtte egy perce néztem egyet, aztán lezártam majd eltűnt a memóriainformációban ott van hogy rajta vann (a foglalt területből következtetve) aztán másnap kiderült hogy tényleg rajta volt, csak rejtély hogy hova tűnt :S
2010. dec. 19. 16:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!