Mitől van hogy olyan a telefonomon a pénz, mintha magától menne le?
feltöltő kártyám van, djuice-os (régebben amikor megvettük akkor még pannon gsm volt, de azóta a djiuce kivált), nem tudom a tarifámat sem...
meg tudom nézni a valahogy hogy mi a tarifám, vagy hogy mire megy el a pénzem, úgy hogy nem megyek be személyesen a szolgáltatóhoz?
vagy ha bemegyek a szolgáltatóhoz akkor mit kéne vinnem? (pin kód?stb...)
UI.: csak mert hallotam hogy volt olyan akinek a tarifájába bele tartozott hogy 2000 forint nak maradna kell rajta de nem tudja elkölteni csak pl sms-ezésre :S
menj be. nem kell más csak az akinek a nevén van a tarifa.
Nem csinál véletlen valami adatforgalmat a telefonod? az tudja elcsepegtetni a pénzt
az első válaszolótól kérdezem: ha pl apám nevén van a kártyám, akor ha én megyek be akkor nem adnak ki adatokat? :S
második válaszolótól kérdezve: a tarifa nem az amiben benne van az hogy mennyi az sms, mennyi a percdíj, meg ilyenek? mert a tarifát az lehet változtatni ( bár lehet hogy hülyeséget írtam )
és nem tudjátok hogy van e valami ilyen online ügyintézés amivel meg lehet nézni ilyen nyugta szerüen hogy mikor mennyi pénz ment le a kártyárol? vagy hogy mennyibe kerül az sms, percdíj, stb, ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!