Samsung wave 723 vagy nokia 5230?
Figyelt kérdés
indoklást is kérnék :)2010. dec. 19. 00:25
1/7 anonim válasza:
egyértelműen a samsung, nokia érintőset nem vegyél
a nokia a nyomkodósakban jó
az érintősükben a samsung és a htc viszi a pálmát
2/7 anonim válasza:
samsung...androidos ennyi elég...a nokia mind symbian meg lassú
3/7 anonim válasza:
Nokia! nekem is Nokia 5230-am van és IMÁDOM
4/7 anonim válasza:
szerintem is vegyél inkább nokiát ha belegondolsz a nokia mindig is jó telefon volt a samsung viszont régen is SZ@R volt és most is az..:) ráadásul még csúnyák is a samsungok (szerintem)de ez csak az én véleményem.. Nokiát vegyél:)
5/7 anonim válasza:
samsung az bada és nem android oprendszeres...nokia symbian, de az manapság nem nagyon versenyképes...a bada meg még gyerekcipőben jár...én a helyedben androidos telefonok között nézelődnék...a nokia véleményem szerint már nem tudja felvenni a versenyt a mai telefonokkal szemben, legalábbis érintősökkel biztosan nem...a samsung a kettő közül jobb, de én még nem vennék bada oprendszeres telefont...később lehet nagyon jó lesz, de most még kevés...mellesleg szerintem jól néznek ki a samsungok, de ez ízlés kérdése, illetve az is sokat számít, hogy képen vagy élőbe nézed, mert élőbe teljesen más
6/7 anonim válasza:
én élőben láttam a nokiát nekem ilyen van meg üzletekben a samsungot is láttam nekem a nokia sokkal jobban tetszik
7/7 anonim válasza:
engem a samsung nem igazán fog meg.a tesztek azt bizonyítják hogy nagyon ott vannak de nem tudom vhogy nekem nem tetszenek.a nokia meg a közelébe sincs már lassan a sony ericcsonnak se.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!