A nagyon szép, valósághű kijelzős telefonok kijelzői
milyen felbontásúak és ugye 65 millió színűek?
Figyelt kérdés
Lehet, hogy rosszul fogalmaztam meg.
Az olyan gyönyörű kijelző mint pl. a Nokia 6303 illetve a Samsung Champ 65 m színűek, ebből gondolom, hogy akkor ez az egyik feltétele.
Ugye?
Mi még? Felbontás vagy mi?
2010. dec. 18. 23:47
1/10 anonim válasza:
Valószínű nem láttál még super-amoled kijelzőt.
2010. dec. 18. 23:51
2/10 A kérdező kommentje:
Légyszi a kérdésemre válaszoljatok!
Köszönöm!
2010. dec. 19. 00:06
3/10 anonim válasza:
Tehát arra vagy kíváncsi, hogy csak az a kijelző ilyen gyönyörű-e, amelyik 65 millió színt képes megjeleníteni?
Szerintem nem, de sajnos én sem tudom pontosan.
A felbontás is sokat számít. Remélem ír valaki részletes választ, mert én is kíváncsi vagyok. :)
2010. dec. 19. 00:21
4/10 anonim válasza:
a nokia ill. a samsung champ kijelzője 240x320 és a szinmélysége 265ezer! általában ennyi a legtöbb telónál a szin, de a max jelenleg 16millió! a kijelző az újabbaknál már lehet nagyobb, pld 240x400 pixel.
2010. dec. 19. 05:25
5/10 anonim válasza:
jelen az igazi, a 800*480 16m szin
2010. dec. 19. 10:23
6/10 A kérdező kommentje:
Arra volnék kíváncsi, hogy pl. a Nokia6303 illetve a Samsung Champ kijelzője attól olyan élethű, gyönyörű, hogy 16 m színes vagy a felbontástól vagy együtt a kettőtől vagy valami mástól?
Konkrétan azért érdekel, mert nézegetek a neten mobilokat, hogy milyet kellene venni és jó lenne tudni, hogy a kijelzőadatok mit takarnak.
2010. dec. 19. 13:29
7/10 anonim válasza:
itt már egyszer leírták, de leírom mégegyszer: ez a két telefon kijelzője 265 ezer színt jelenítenek meg! és ezeknél már csak szebb kijelőjű telefonok vannak...
amúgy az emberi szem közel sem tud ennyi színt megkülönböztetni!
de hogy a kérdésedre válaszoljak: a felbontás és a kijelző méret aránya a fontos!
2010. dec. 19. 14:16
8/10 anonim válasza:
Nokia 6303 speciel 16m színt jelenít meg, csak mondom. XD Amúgy tényleg szép a kijelzője, persze nem egy iPhone 4, de vannak civil emberek is. A felbontás legyen minél jobb, az a lényeg. Pl vannak ezek az érintős tucat Samsungok, ugyanolyan felbontással, 256k színnel, mint a Nokia, csak ugye nagyobb a kijelző... Szerintem az én Nokiámnak sokkal szebb a képe. Szóval inkább a felbontás/képátló arányt nézd. :D
2010. dec. 19. 15:50
9/10 A kérdező kommentje:
Értem, tehát akkor a kijelzőméret és a felbontás számít ahhoz, hogy igazi élethű képei legyenek.
2010. dec. 19. 16:17
10/10 anonim válasza:
szerintem ami igazán számít, az a saját szemed...ha pl videókra érted, akkor számít a videó minősége is pl...de igazából akkor tudod meg, hogy neked melyik a legszebb, ha megnézed a saját szemeddel...a szín az szerintem a legkevesebb ami számít (nyilván ilyen magas számoknál)...felbontás talán ami a legtöbbet...a kijelző mérete is beleszól de mégegyszer mondom sok mindentől függ...illetve az is lényeges dolog, hogy eddig melyik volt a legjobb kijelző amit eddig láttál, mert akkor ahhoz viszonyítasz...én azt mondom, ha használható értelmes, mai világban jónak tartott telefont akarsz venni, akkor a kijelző szín és felbontás adatai legyen az utolsó szempont, mert a jobb telefonoknak már úgyis jó kijelzőjük van...ha leszűkítetted a kört, utána keress helyeket, ahol ezeket élőbe saját szemmel tudod tesztelni kijelző szempontjából
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!