Kell nekem a mobilinternet Androidra?
Figyelt kérdés
Androidos telót szeretnék venni(HTC Desire), de én nem feltétlenül akarok hozzá mobilnet csomagot vásárolni, ha netezni akarok majd keresek wifit. A sok lebeszélhető percet sem használnám ki, egyszerűen nem telefonálok annyit.
Kérdésem az lenne, hogy a fent említett oprendszer mennyire netfüggő? Belehet állítani, hogy csak wifi-n menjen ki a netre? Kártyafüggetlenül venném, remélem nem muszáj neki előfizetéses netcsomag!
2010. dec. 18. 13:08
1/3 anonim válasza:
muszájnak nem muszáj csak jó ha van. De nem létfontosságú neki. Viszont ha nem szeretnéd h netez rajta akk tiltsd majd le vagy a telón vagy kérd a szolgáltatódtól mert szeret adatforgalmat generálni és érhetnek akkor meglepetések is.
2/3 anonim válasza:
Be lehet állítani, hogy csak wifit használjon. Én is most fogok venni, és én is így fogom használni.
3/3 anonim válasza:
Én is gondolkodom egy HTC Wildfire S-en de sztem jó ha van azért :) ja és bocs az off-ért de ha már itt egy jó kérdés akkor megkérdem: a wifi-n nem számít a havi adatforgalom?magyarán ingyenes s korlátlan?na és külföldön is lehet használni?(wifi) és mégegyszer bocs az offért
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!