Megéri érintőképernyős telefont venni?
Figyelt kérdés
Két ismerősömnek ebben a hónapban ment tönkre,egyikük 4 hónapja,másik 7 hónapja kapta....Ennyire érzékeny az érintőképernyő? Én is érintőset szeretnék venni,de ha ilyen gyorsan tönkremegy,akkor inkább mást veszek.2010. dec. 17. 17:06
1/7 anonim válasza:
Személy szerint jobbnak tartom a hagyományos nyomógombost. Az érintős telefon azért is nagy szívás, mert nem lehet rendesen megfogni, máris "elnyom" valamit.
2/7 Cory Rose válasza:
Az olcsó érintősek valóban hamar tönkremennek, azokat nem éri meg megvenni...
Az meg hogy elnyomódik... hát nekem ilyen problémám nem igazán volt még.
3/7 anonim válasza:
Tudni kell kezelni és akkor nem "nyomódik el". Amúgy meg ha 20-30E ft-ért veszel érintős telót akkor persze hogy tönkre megy. De ha már komolyabbat veszel akkor arra vigyázni is fogsz így akár több évig is bírhatja. :)
5/7 anonim válasza:
Mármint van érintőképernyős, ami rossz, nehezen kezelhető (pl. jópár samsung), és vannak jók is, amik nem romlanak el semmiképpen...
6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2010. dec. 20. 14:13
7/7 anonim válasza:
Nekem is érintős telóm van.:DD
És megéri venni nekem Samsung s5230 - am van és nem nyomódik össze a zsebemben nem hív fel senkit magától.
Szóval teljes mértékben megéri venni.;))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!