Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » IPhone 4G Vodafone-ra?

IPhone 4G Vodafone-ra?

Figyelt kérdés

Mindjárt itt a karácsony és lassan a születésnapom is, szeretnék egy új telefont. Nekem nagyon tetszik az iPhone, de elvileg csak a T-mobile-nál lehet kapni, én meg a Vodánál vagyok előfizetős és nem akarok átállni. El lehet valahogy intézni, hogy legyen iPhone-om a Vodafonnál? Mert hallottam már ezt-azt, de még mindig nem tiszta a kép. Imádom az Apple termékeket, iPodom is van és nagyon meg vagyok vele elégedve, pedig már az sem új. :) szóval hogy is működne az a dolog?

Köszi a segítséget!

2010. dec. 17. 15:48
 1/2 Fkris ***** válasza:

megrendeled, vársz 2 hónapot és megvan a telefon.Jobb esetben.

Akkor már inkább függetlenül ved meg, ha mindenáron iPhone-t akarsz.

2010. dec. 17. 16:59
 2/2 anonim ***** válasza:
Miért ne lehetne a vodafone-nál iphone4-ed? Már majdnem egy hónapja hivatalosan is árulják előfizetéssel is. Persze az más kérdés , hogy így az ünnepek előtt van- e raktáron nekik. :)
2010. dec. 17. 21:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!