Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Mik a telefon lehallgatás jelei?

Mik a telefon lehallgatás jelei?

Figyelt kérdés
ugy értem hogy a telefonálás közben rá lehet jönni?
2010. dec. 17. 00:20
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
17%

hát jot röhögtem

dehulyek vagytok

2010. dec. 17. 13:33
 12/26 anonim ***** válasza:
77%
nekem egyszer egy erősítővel sikerült egy mobilhívást befognom, de csak az egyik felet hallottam, nagyon poénos volt :D aztán ha ugyanúgy állítottam akkor máskor is sikerült befognom, de nagyon szar minőségben jött :DD
2010. dec. 17. 15:38
 13/26 anonim ***** válasza:
100%

az az erősítős lehallgatás nagyon régen lehetett, mert csak az analóg mobilokat lehetett így lehallgatni.

ma már csak digitális üzeműek vannak, azoknak a lehallgatása pedig eléggé körülményes.

az meg természetes, hogy csak az egyik felet lehetett hallani, mivel a mobiltelefonok multiplex üzemben működnek, vagyis külön frekvencián megy az adás, és más frekit használ vételre.

2010. dec. 17. 15:41
 14/26 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat. mert igazából az történt hogy felhivtam a barátomat és felvettem és abban a pillanatban egy BEEP szerű hangot hallottam, és hat hmm na...:S:S
2010. dec. 17. 16:29
 15/26 anonim ***** válasza:
100%
az erősítős lehallgatás tényleg nagyon régen volt, nem tudom pontosan mikor, de még nagyon nem voltak elterjedve a mobilok
2010. dec. 18. 07:20
 16/26 anonim válasza:
valszeg kihangosította
2011. febr. 17. 21:35
 17/26 anonim válasza:
100%

Nekem miután leszereltem katonaságtól, akkor is egy ideig visszhangzott a telefonom. A saját hangomat hallottam vissza, a másik fél semmi ilyesmit nem észlelt.

Aztán most, hogy tanu vagyok egy ügyben megint néhány hónapja hallom a visszhangzást. Ez ne lenne jele a lehallgatásnak...?

2011. aug. 5. 13:11
 18/26 anonim válasza:
Ha nem is mindkét félnek, de valamelyiknél visszangzik, vagy épp az egyik fél nem hallja a másikat, sőt ami megint szerintem lehallgatás, hogy az illetőt hívják, de a másik félnél meg nem is csörög a telefon( mármint akit lehallgatnak az nem hallja a csörgést!)!!! De vannak bizonyos szavak, amire úgy mond beindul szerintem a lehallgató ,,gépezet,,(legalább is nekem ezt mondták, és volt hogy valaki is tapasztalta mikor a számítógép mellett beszélt valakivel a mobilon, és fel volt hangosítva a hangfal rendesen egy szóra egyből bejelzett a számítógép, durva mi?) pl. Hitler, Szálasi,zsidók, Kitartás, Osama Bin Laden, arab-arabok, Palesztina, Allah, Iszlám, Mohammed.... vagy épp egy egyszerű kis Iszlám köszönés Aszálamu Alaikum....soroljam még? Ezek nemzetbiztonsági okoból úgymond veszélyes emberek akik ilyeneket mondanak. Ilyen emberek miatt szerintem még engedély sem kell a lehallgatásukra a Nemzetbiztonságiaknak! Az meg egyértelmű szerintem akinek a családjában van muszlim vallású (tök mindegy arab vagy nem arab, mert szerintük alapból minden muszlim terrorista veszély gondolom én!), ott aztán mindenkire rá vannak ,,állva,, vagy ha valaki nagyon szélsőségesen jobboldali körökben mozog! Visszamenőleg 3 évig tartják meg a beszélgetéseket én azt olvastam a neten! Remélem segítettem :)!
2012. márc. 25. 11:44
 19/26 anonim válasza:
Ja azt kifelejtettem hogy akivel beszélsz, egyik percről a másikra érzi az ember hogy a helye a telefonbeszélgetésnek nem változik, de valahogy csak bejön egy hirtelen furcsa háttérzaj, ami a beszélgetés legelején még nem volt! A Skype beszélgetéseket is letudják ám hallgatni, nem csak a mobiltelefonokat :)!Ott is észre lehet venni visszhangzást, meg a hirtelen háttérzörejt ami a beszélgetés kezdetén még nem is volt, furcsa sípolást... Néha nagyon primitív technológiával dolgoznak hazánkban :P! Akit régebb óta lehallgatnak, az egy idő után már csak nevet rajtuk! Üdv Mindenkinek!
2012. márc. 25. 11:51
 20/26 anonim ***** válasza:
47%

"Visszamenőleg 3 évig tartják meg a beszélgetéseket én azt olvastam a neten!"

Így terjednek a rémhírek.

Olvastam valahol, hallottam valahol, valaki hallotta valakitől valahol és stb ...

A következő lépés amikor ezt olvassák és már úgy hivatkoznak rá hogy " Olvastam a gyakorikérdéseken ...."

Szóval ha nem tudsz valami inkább maradj nyugton.

2012. márc. 25. 12:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!