Mik a telefon lehallgatás jelei?
hát jot röhögtem
dehulyek vagytok
az az erősítős lehallgatás nagyon régen lehetett, mert csak az analóg mobilokat lehetett így lehallgatni.
ma már csak digitális üzeműek vannak, azoknak a lehallgatása pedig eléggé körülményes.
az meg természetes, hogy csak az egyik felet lehetett hallani, mivel a mobiltelefonok multiplex üzemben működnek, vagyis külön frekvencián megy az adás, és más frekit használ vételre.
Nekem miután leszereltem katonaságtól, akkor is egy ideig visszhangzott a telefonom. A saját hangomat hallottam vissza, a másik fél semmi ilyesmit nem észlelt.
Aztán most, hogy tanu vagyok egy ügyben megint néhány hónapja hallom a visszhangzást. Ez ne lenne jele a lehallgatásnak...?
"Visszamenőleg 3 évig tartják meg a beszélgetéseket én azt olvastam a neten!"
Így terjednek a rémhírek.
Olvastam valahol, hallottam valahol, valaki hallotta valakitől valahol és stb ...
A következő lépés amikor ezt olvassák és már úgy hivatkoznak rá hogy " Olvastam a gyakorikérdéseken ...."
Szóval ha nem tudsz valami inkább maradj nyugton.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!