Hogyan kell Jailbreakelni?
Figyelt kérdés
Vettem egy Iphone 4-et a T-mobilnál és az lenne a kérdésem hogyan tudom jailbreakelni? Örülnék ha valaki érthetően leírná mert bárhol olvastam nem értettem. Meg, hogy ha jailbreakelem akkor a T-mobil nem fog semmit csinálni vagy a garancia nem veszik el? Előre is köszönöm :)2010. dec. 16. 22:59
1/4 anonim válasza:
Olvasd el a szerződésed amit saját kezűleg aláírtál. Van benne egy olyan rész, hogy a telefon nem a tiéd amíg az összes részletét ki nem fizetted (ha kp-re megvetted, akkor ez a rész nem vonatkozik rád). A számítógépes beavatkozás pedig garanciavesztéssel párosul.
2/4 anonim válasza:
Ez így van, csak az a szerencse, hogy létezik egy restore funkció az iphone-on ami mindent visszaállít eredeti állapotba ha esetleg nem jönne össze a jailbreak. :) Ha most vetted a telefont akkor lehet, hogy a legújabb szoftver van rajta amire oda kell figyelni. Nézz körül az iphone3gmobil.hu oldalon ott minden le van írva érthetően, ha valami mégse lenne világos ott tuti valaki segít majd. :)
3/4 anonim válasza:
Pontosítás: iphone3gmobil.com a cím. :)
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :)
2010. dec. 18. 05:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!