Ha rendőrségi jegyzőkönyv-vel megyek a djuice üzletbe, akkor esetleg be lehet mérni az elhagyott telefont?
Ők nem foglalkoznak vele!
A rendőrség figyeli a telót,nem pedig a djuice...ők csak jeleznek a rendőrség felé,h ha használják sim kártyával!
Tapasztalatból írom...lassan 1 éve történt és nem csinál a rendőrség semmit :S
Én már beletörődtem!
Remélem neked több sikered lesz!
Ha nem történt bűncselekmény, akkor nem.
Ha pl kiraboltak vagy feltörték érte a kocsit az más, mintha csak otthagyod a villamoson.
Az megint vitatott, hogy ha valaki megtalálja és nem adja le, az ugyanolyan bűncselekményt követ el mintha ellopná, de ez a gyakorlatban nehezen utólérhető, és nem is erőltetik a dolgot. Ha a rendőrség minden elveszett holmi után menne, hát meg kéne háromszorozni a létszámot hozzá.
Nem is érdekel senkit hogy milyen sok pénzért vetted, ha elhagytad, így jártál. A szolgáltató tehet annyit, ha a feljelentéssel beballagsz hozzájuk, akkor megnézheti, használták-e a telefont, ha van hozzáférhető adat, akkor elküldi a rendőrségnek (ha egy dominó kártyát raknak bele, akkor vígan telefonálhat ha te nem tiltod le a készüléket, ha letiltod, akkor meg semmi értelme, neked se fog csörögni többet ha vissza is kapod). Ha nem utal semmi idegenkezűségre (értsd, ha azt jelentetted hogy elhagytad), akkor ne várj a telódra.
Második vagyok
Tőlem ellopták és azt is tudják/tudták,h ki...de így se csináltak semmit.
Én már lemondtam a telóról meg arról h csinálnak is vmit,mert lassan 1 éve történt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!