Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Ha rendőrségi jegyzőkönyv-vel...

Ha rendőrségi jegyzőkönyv-vel megyek a djuice üzletbe, akkor esetleg be lehet mérni az elhagyott telefont?

Figyelt kérdés
2010. dec. 16. 22:51
 1/6 Panda Péter ***** válasza:
technikai akadálya nincsen a bemérésnek, de ne hidd, hogy neked megcsinálják, hacsaknem te vagy I. Orbán Viktor.
2010. dec. 16. 22:55
 2/6 anonim ***** válasza:

Ők nem foglalkoznak vele!

A rendőrség figyeli a telót,nem pedig a djuice...ők csak jeleznek a rendőrség felé,h ha használják sim kártyával!

Tapasztalatból írom...lassan 1 éve történt és nem csinál a rendőrség semmit :S

Én már beletörődtem!

Remélem neked több sikered lesz!

2010. dec. 16. 23:06
 3/6 anonim ***** válasza:
Második vagyok...azt kifelejtettem,h vidd be a papírt akkor felveszik az adatokat meg ilyeneket,ne hagyd otthon egyik papírját se a telódnak meg számlákat,mert az is szükséges ilyenkor,mert csak akkor csinálnak vmit,mert azzal azonosítják,h tényleg a tied!
2010. dec. 16. 23:08
 4/6 anonim ***** válasza:

Ha nem történt bűncselekmény, akkor nem.

Ha pl kiraboltak vagy feltörték érte a kocsit az más, mintha csak otthagyod a villamoson.

Az megint vitatott, hogy ha valaki megtalálja és nem adja le, az ugyanolyan bűncselekményt követ el mintha ellopná, de ez a gyakorlatban nehezen utólérhető, és nem is erőltetik a dolgot. Ha a rendőrség minden elveszett holmi után menne, hát meg kéne háromszorozni a létszámot hozzá.

Nem is érdekel senkit hogy milyen sok pénzért vetted, ha elhagytad, így jártál. A szolgáltató tehet annyit, ha a feljelentéssel beballagsz hozzájuk, akkor megnézheti, használták-e a telefont, ha van hozzáférhető adat, akkor elküldi a rendőrségnek (ha egy dominó kártyát raknak bele, akkor vígan telefonálhat ha te nem tiltod le a készüléket, ha letiltod, akkor meg semmi értelme, neked se fog csörögni többet ha vissza is kapod). Ha nem utal semmi idegenkezűségre (értsd, ha azt jelentetted hogy elhagytad), akkor ne várj a telódra.

2010. dec. 17. 06:45
 5/6 anonim ***** válasza:

Második vagyok

Tőlem ellopták és azt is tudják/tudták,h ki...de így se csináltak semmit.

Én már lemondtam a telóról meg arról h csinálnak is vmit,mert lassan 1 éve történt!

2010. dec. 17. 10:44
 6/6 anonim ***** válasza:
Tiltasd le az IMEIT, legalább megkínlódik vele, akinél van.
2010. dec. 17. 15:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!